چگونه از آلمان دعوتنامه ارسال کنیم؟


ارسال دعوتنامه از آلمان

اگر قصد دارید خانواده یا یکی از دوستانتان را به آلمان دعوت کنید و از شرایط آن اطلاع کافی ندارید با ما باشید تا شرایط اصلی دعوت کردن آشنایان به آلمان را در ادامه ببینید. ارسال دعوتنامه از آلمان برای خانواده, دوستان و آشنایان و متعاقب آن گرفتن ویزای شینگن آلمان از سوی سفارت شرایط خاص خودش را دارد که باید آنرا دارابود تا بتوان دعوتنامه آلمان را برای عزیزانتان بفرستید. البته در ابتدا تاکید می کنم که شاید بتوان استثناهایی برای قوانین آلمان درنظرگرفت ولی ما در اینجا اصل قانون و شرایط کلی را برای شما بازگو می کنیم.

برای ارسال دعوتنامه از آلمان شما بعنوان دعوت کننده ملزم به ارائه تعهدنامه Verpflichtungserklärung هستید
این تعهدنامه Verpflichtungserklärung شرایط خاص خود را دارد که باید برآورده شود. بر اساس این تعهدنامه Verpflichtungserklärung فرد تضمین میدهد که هزینه های مهمان را در مدت زمان اقامت در آلمان تقبل خواهد کرد . اگر مهمان شما نخواهد داوطلبانه آلمان را ترک کند شما باید هزینه های دیپورت وی را تقبل کنید و اگر مهمان شما در آلمان درخواست پناهدگی به دلیل مسائل انسانی یا سیاسی بدهد این تعهد ۵ سال از زمان ورود وی به آلمان معتبر خواهد ماند.

الف: شرایط مالی برای فرستادن دعوتنامه از آلمان(ارائه Verpflichtungserklärung)
برای تایید وضعیت مالی دو حالت وجود دارد یکی درآمدخالص کافی Nettoeinkommen و دیگری گذاشتن وثیقه Sicherheitsleistung است با ارائه این مدارک اداره مربوطه اعتبار مالی شما را می سنجد Bonitätsprüfung .

۱٫ حداقل درآمد برای فرستادن دعوتنامه از آلمان
در جدول زیر حداقل درآمد خالص برای دعوت یک یا چند نفر به آلمان آورده شده است (اعداد به یورو می باشند)

مطابق بر آخرین تغییرات ۰۱٫۰۹٫۲۰۱۸

دعوت کننده هاحداقل درآمد برایدعوت کردن ۱ بزرگسالحداقل درآمد برایدعوت کردن ۲ بزرگسالحداقل درآمد برایدعوت کردن ۳ بزرگسالحداقل درآمد برایدعوت کردن ۴ بزرگسال
دعوت کننده : زن یا مرد تنها۱۲۰۰۱۴۰۰۱۶۰۰۱۸۰۰
دعوت کننده : خانواده ۲ نفره۱۷۰۰۱۹۰۰۲۱۰۰۲۳۰۰
دعوت کننده : خانواده ۳ نفره۱۹۰۰۲۱۰۰۲۳۰۰۲۵۰۰
دعوت کننده : خانواده ۴ نفره۲۲۰۰۲۴۰۰۲۶۰۰۲۸۰۰
دعوت کننده : خانواده ۵ نفره۲۵۰۰۲۷۰۰۲۹۰۰۳۱۰۰
دعوت کننده : خانواده ۶نفره۳۰۰۰۳۲۰۰۳۴۰۰۳۶۰۰

۲٫ شرایط گذاشتن وثیقه

افراد با کار آزاد Selbständigیا افراد بازنشسته که هیچ کمک هزینه دولتی مثل SGB II  یا SGB XII دریافت نمیکنند ولی درآمد کافی  ندارند می توانند با گذاشتن وثیقه, اقدام به ارسال دعوتنامه بکنند .

این وثیقه تا خروج مهمان از آلمان بلوکه می شود و زمانی به حساب شما واریز میشود که شخص مهر خروج از آلمان و ورود به ایران را به اداره مربوطه ارائه بدهد.

فرم مربوطه جهت خروج ار آلمان باید هنگام درخواست دعوتنامه گرفته شوئد.

نکته : برای افرادی که درآمد کافی برای دعوت خویشاوندان خود به آلمان را ندارند می توان بصورت جمعی (دو یا چندنفره) هم اقدام به ارائه تعهدنامه  کنند.

مبلغ وثیقه برای کسانی که درآمد کافی ندارند متغییر است ولی معمولا برای خانواده سه نفری حداقل ۲۲۵۰ یورو میباشد.

نکته :

کسانی که زیر نظر جاب سنتر و یا سوسیال میباشند نمیتوانند دعوتنامه ارسال کنند مگر در شرایط خاص که شخص حامله باشد و یا مریضی داشته باشد که ممکن است تا چند ماه بیشتر زنده نباشد و امکان مسافرت به کشورش را نداشته باشد که با دستور پزشک این کار انجام خواهد.

ب: شرط اقامت فرد دعوت کننده
فرد باید دارای یکی از انواع اقامت های زیر باشد

اقامت دائم آلمان
اقامت موقت آلمان
کارت آبی اتحادیه اروپا

هزینه ارائه Verpflichtungserklärung چقدر است ؟
حدود ۲۹ یورو

بیمه مسافرتی برای ویزای توریستی آلمان
برای گرفتن ویزای آلمان باید برای مدت زمان اقامت در آلمان باید قرارداد بیمه درمانی بست که حداقل ۳۰ هزاریورو را پوشش بدهد و در همه کشورهای حوزه شینگن هم معتبر باشد. هزینه این بیمه تقریبا روزی ۱٫۵ یورو می باشد که البته هزینه کلی آن بستگی به مدت زمان اقامت و نوع خدمات شرکت های بیمه متغییر می باشد تاییده بیمه باید به موقع مصاحبه سفارت آلمان ارئه شود.

برای اطلاعات بیشتر و قبل از هر کاری در زمینهدعوتنامه آلمان حتما با اداره مربوطه در شهر یا محل خود مشورت کنید.

*** دقت کنید که این مقادیر جهت وثیقه ممکن هست تغییر کنند.

نمونه فرم دعوتنامه جهت دانلود

نمونه فرم دعوتنامه

منبع: تیم همراه اپ

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *