چگونه وقت سفارت اسپانیا (BLS) بگیریم؟ فروردین ۹۸

با توجه به افزایش درخواست ها برای دریافت ویزا از سفارت اسپانیا ، این سفارت به منظور ارائه خدمات بهتر ، امور مرتبط با دریافت مدارک را به شرکت BLS برون سپاری نموده است.

مراحل دریافت وقت سفارت اسپانیا:

ابتدا وارد لینک زیر شوید و اطلاعات فرم انلاین را مطابق تصویر وارد نماید :

https://blsspain-iran.com/persian/book_appointment.php


صفحه دریافت وقت سفارت اسپانیا

پس وارد کردن اطلاعات شامل ایمیل و شماره تلفن همراه کد چهار رقمی تایید از طریق SMS یا ایمیل برای شما ارسال میشود که باید آن را در فرم درج نمایید:

نمونه ایمیل دریافتی ازBLS

پس از تایید شما وارد صفحه قوانین و مقررات شرکت BLS و سفارت می شوید:



پس از قبول مقررات ، نوبت تکمیل فرم انلاین اطلاعات شخصی می رسید:

وقت درخواستی، نوع ویرای درخواستی، شماره و نوع ، تاریخ صدور و انقضا پاسپورت و ملیت و … را درج بفرمایید



وقت های ازاد به شکل زیر و به رنگ سبز نشان داده می شوند :

رنگ سبز وقت موجود، صورتی تعطیلات و رنگ سیاه وقت های غیر آزاد را نشان می دهند

پس دریافت وقت رسید آن را پرینت و در روز مصاحبه با خود همراه داشته باشید:

لیست روزهای تعطیل (علاوه بر جمعه ها و شنبه ها ) در سال ۲۰۱۹ سفارت به شرح زیر است:

آدرس و شماره تلفن BLS در تهران :نشانی

خیابان پاسداران شمالی، پایین تر از چهارراه فرمانیه، نبش نارنجستان چهارم، پلاک ۱ 
مجتمع تجاری آرتمیس ، طبقه دوازدهم نقشه گوگل مپ در لینک زیر:
https://goo.gl/maps/s1EHj3FCsix

زمان دریافت مدارک توسط سفارت اسپانیا
۰۸:۳۰ الی ۱۶:۰۰ (یکشنبه تا پنجشنبه)

دریافت پاسپورت از سفارت اسپانیا
۱۴:۰۰ الی ۱۶:۰۰ (یکشنبه تا پنجشنبه)


تلفن : ۰۲۱۲۶۲۵۳۱۳۶ , ۰۲۱۲۶۲۵۳۱۳۷ , ۰۲۱۲۶۲۵۳۱۳۸ , ۰۲۱۲۶۲۵۳۱۳۹

پست الکترونیک info.ifn@blshelpline.com

هزینه های ویزای اسپانیا: BLS به نسبت شرکت VFS گلوبال هزینه کمتری را برای ارائه خدمات ویزای اسپانیا دریافت می‌نماید:

نوع ویزا هزینه
تمامی انواع ویزای کوتاه مدت ۶۰ یورو
کودکان بین ۶ تا ۱۲ سال ۳۵ یورو
هزینه خدمات BLS ۱۵٫۴۵ یورو

همچنین اگر مایل باشید دستگاه انگشت نگاری بیومتریک با درفات حدود ۲۰۰ یورو به محل درخواستی شما آورده می شود، سایر خدمات مکمل اختیاری شامل ارسال پاسپورت، بیمه ، عکس و … نیز ارائه می شود.

توصیه میشود کپی مدارک ،بیمه، عکس و … را در بیرون از محل BLS تهیه کنید ؛ هزینه ها به صورت یورو و با مبلغ گران تری نسبت شهر تهران ارائه می شود

لپ تاپ، USB، قرص ها، سی دی، کلاه و کیسه ها و فضای ذخیره سازی را نمیتوانید به مرکز BLS با خود حمل کنید

مدراک مورد نیاز سفارت اسپانیا در تهران (مدارک را به ترتیب زیر بچنید)

ضمانت نامه بانکی به عنوان تعهد بازگشت، جزو موارد لازم جهت اخذ ویزای اسپانیا نمی باشد مراقب افراد سودجو باشید!

  1. فرم درخواست روادید همراه با یک قطعه عکس متعلق به زیر ۳ ماه اخیر ، همراه با امضاء در صفحات سوم و چهارم- در صورتیکه متقاضی زیر ۱۸ سال می باشد، این صفحات می بایست توسط پدر و مادر امضا شود
  2. پرینت وقت مصاحبه
  3. دعوتنامه (در صورت داشتن) اصل دعوتنامه پلیس و کپی آن به همراه کپی کارت شناسایی یا کارت اقامت شخص دعوت کننده _ دعوتنامه شرکتی و غیره ، کپی کافی می باشد
  4. رزرواسیون هتل، رزرواسیون پرواز، بیمه نامه مسافرتی با پوشش بیمه به زبان انگلیسی، هر سه با مدت یکسان
  5. مدارک شغلی: نامه اشتغال به کار ، فیش حقوقی، مدراک ثبت شرکت/جواز کسب / آگهی تاسیس و تغییرات و غیره، پروانه پزشکی / مهندسی/ وکالت، لیست پرداختی بیمه تامین اجتماعی( ترجمه اسپانیایی) متقاضیانی که دانشجو هستند می بایست ترجمه اسپانیایی اشتغال به تحصیل ارائه دهند
  6. مدارک مالی – بانکی : ریز گردش ۶ ماه اخیر + نامه تمکن مالی هر دو از یک حساب که تنها تا یک ماه اعتبار دارند، به زبان انگلیسی با مهر بانک، با ذکر تاریخ افتتاح حساب، متقاضی می تواند به دلخواه خود چندین حساب ارائه دهد متقاضیانی که در اسپانیا صاحب حساب می باشند می بایست نامه بانک و ریز گردش ۶ ماه آن را ارائه دهند
  7. مدارک ملکی – اسناد مالکیت ( ترجمه اسپانیایی) در صورت داشتن ملک در اسپانیا می بایست Nota simple و کپی سند ارائه شود
  8. ترجمه تمامی صفحات شناسنامه – ترجمه اسپانیایی
  9. متقاضیان زیر ۱۸ سال که با کسی غیر از والدین خود اقدام می نمایند، می بایست اجازه نامه محضری از والدین ، و اگر با یکی از والدین خود اقدام می کنند، می بایست اجازه نامه محضری از والد دیگر داشته باشند. ترجمه اسپانیایی
  10. کپی از تمام صفحات استفاده شده (اعم از ویزا و مهر) گذرنامه فعلی، به صورت جداگانه در برگ A 4 صفحه اول گذرنامه می بایست امضا شده و سپس کپی شود
  11. کپی از تمام صفحات استفاده شده (اعم از ویزا و مهر) گذرنامه قبلی، به صورت جداگانه در برگ A 4
  12. اصل گذرنامه – امضا شده برای بزرگسالان
  13. هزینه ویزا و ثبت ویزا به یورو

توجه: عکس های که با مشخصات زیر مطابقت نداشته باشند، قابل قبول نخواهند بود.

لطفا عکسی که به تازگی گرفته شده است(مدت زمان آن بیشتر از ۳ ماه نباشد) و قبلا در پاسپورت استفاده نشده است را ارائه دهید. عکس باید رنگی باشد و:

  • عکس در پس زمینه سفید گرفته شده باشد تا تضادی با زمینه داشته باشد و جزییات قابل تشخیص باشد.
  • عکس باید شفاف بوده و صورت در مرکز آن قرارگرفته شده باشد.
  • عکس در کاغذ معمولی عکاسی چاپ شده باشد.
  • گردی کامل صورت ، بدون لبخند (بدون عینک آفتابی، هر گونه کلاه ، مگر اینکه متقاضی چنین اقلامی را بخاطر اعتقاد مذهبی یا پیشینه ی قومی خود بپوشد.
  • لطفا عکس ها را به فرم درخواست ویزا ضمیمه کنید.

توجه: لطفا این دستورالعمل را به دقت دنبال کنید. اگر عکس فاقد شرایط ذکر شده باید، درخواست ویزای شما ثبت نخواهد شد. در مرکز درخواست ویزا مکانی برای گرفتن عکس با مشخصات تعیین شده در نظر گرفته شده است.

مدت زمان روند بررسی:

درخواست های دریافت شده در مرکز درخواست ویزای اسپانیا در روز کاری بعدی در سفارت اسپانیا / کنسولگری اسپانیا ثبت خواهند شد. پس از ثبت درخواست، ممکن است مدارک دیگری از متقاضی درخواست شود. لطفا توجه داشته باشید که طبق دستورالعمل دریافت شده از سفارت اسپانیا حداقل زمان بررسی درخواست ویزا ۲۱ روز کاری است ( امکان تاخیر در روند بررسی در برخی موارد وجود دارد).

جهت جلوگیری از بروز مشکلات ناشی از هر گونه تاخیرغیرمنتظره ، تمام درخواست ها باید حداقل ۲۱ روز قبل از تاریخ سفر ثبت شوند

فرم های مورد نیاز خود را از طریف لینک های زیر دانلود کنید:

نکته: فرم درخواست ویزا باید توسط قلم آبی پر شود همچنین میتوانید فرم را به صورت تایپی و با برنامه ارائه نماییدm

فرم درخواست ویزا (English Language)
فرم درخواست ویزا (Spanish Language)

تمام فرم های درخواست ویزا که در ثبت می‌شوند باید به زبان انگلیسی / اسپانیایی/ لاتین باشند.

لیست دارالترجمه های رسمی اسپانیایی

Required Documents
Schengen Visa Application Checklist

Ficha Document

Ficha Document

لطفا توجه داشته باشید:

فرم ها باید در قالب PDF باشند.

شما برای دانلود و مشاهده این فرم نیاز به Adobe Acrobat Reader خواهید داشت.

دانلود نرم افزار Adobe Acrobat Reader

برای دانلود فرم درخواست ویزا:

۱٫ روی لینک فرم کلیک کنید. 
۲٫پس از باز شدن فرم، آن را در دستگاه کامپیوتر خود ذخیره کنید.

یا

۱٫ دکمه سمت راست ماوس خود را بر روی لینک مورد نظر فشار دهید.
۲٫ Save Target As را انتخاب کنید. 
۳٫ فرم را در دستگاه کامپیوتر خود ذخیره کنید

5 (100%) 2 votes

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *