ریسک خرید از سایتهای فروش مسترکارت و ویزا کارت
شاید برای شما پیش امده باشد که به برای پرداخت های انلاین بین المللی به مسترکارت و یا ویزا کارت نیاز پیدا کرده باشید
با یک جستجوی ساده سایت های زیادی با تبلیغات فریبنده را به شما نشان می دهد؛ این سایت ها با درج نماد اطمینان ، انجمن های صنفی فروش اینترنتی ، درج نماد های ارگان معتبر بعنوان مشتری اطمینان مشتری را جلب می کنند
این سایت ها با قول اینکه اطلاعات شخصی فرد نزد ان ها محفوظ خواهد ماند ؛ با ظاهری موجهه و به روز پس از جلب اطمینان مشتری پیشنهاداتی جذاب و راه حل هایی به ظاهر معقول را به مشتری پیشنهاد میدهند
آموزش های کامل و جامع هم در سایت ها به چشم می خورد ، کارت ها در بسته بندی شکیل و با اپلیکشن هایی که قابلیت فریز شدن کارت را دارند به مشتری فروخته می شود ، برای خرید هم مشکل ظاهری وجود نخواهد داشت….
اما پس از خرید، شما با ایمیل ها متعدد هشدار سوء استفاده از کارت ، کارت خود را فریز نگه دارید و …. رو به رو خواهید شد
امکان شارژ متعدد مسترکارت و ویزا کرت فراهم شده است و پس از هر بار شارژ برای شما پیام هشدار امنیتی ارسال میشود که مواظب کارت خود باشید!
پس جلب اطمینان مشتری و بالا بردن مبلغ شارژ کارت در زمانی که میزان قابل توجهی در کارت موجود شد ، در زمانی که شما می خواهید از کارت استفاده کنید حساب شما در جاهایی که اصلا در فکر نککنید خالی شده و پس از پیگیری از سایت های فروشنده با این جواب همراه می شوید: نکات ایمنی را رعایت نکردیه اید! از وی پی ان استفاده کرده اید و اطلاعات شما درز کرده است ! ما پیام های متعدد ایمنی برای شما ارسال کرده بودیم!
نمونه ای از خالی شدن حساب کارت خریداری شده از سایت داخلی : eZTRAVEL
به خاطر داشته باشید :
موسسه مالی و بانکی مسترکارت و ویزا کارت هیچگونه خدماتی در ایران ندارند
نماد اطمینان و نماد انجمن صنفی به سادگی قابل دریافت هستند ( با ارسال یک فرم آنلاین) ، چندی پیش سایت سکه ثامن با همین نماد کلاهبرداری کرد!
حتی اگر پشت صحنه سایت شرکت ثبت شده بود بازهم اطمینان نکنید، شرکت های مسئولیت محدودبه سادگی قابل ثبت و انحلال هستند
معمولا همه این سایت های فروش کارت های بین المللی از یک سرچشمه هستند بعنوان مثال دو سایت آسان کارت و تهران کردیت کارت
به نشانی دو نشانی درج شده در سایت های مذکور توجه کنید : ظاهرا متفاوت هستند اما در اصل یک شرکت با چندین سایت هستند
حدالامکان کارت های بین المللی ارزی را از عاملین ویا زیر مجموعه های بانک های معتبر داخلی و خارجی تهیه کنید به عنوان مثال مسترکارت های بانک IDB عراقی که تا چندی پیش توسط بانک آینده ارائه میشد.
قبل از خرید مسترکارت و ویزا کارت از فروشنده نام کامل بانک و یا موسسه صادر کننده ان را بپرسید
با توجه به گزارشات متعدد ارسال شده کارت های موسسات مالی اماراتی ، آذربایجانی و ارمنستانی ریسک زیادی دارند در پایان یک نمونه از کارت های مسترکارت غیر معتبر را ملاحظه می فرمایید