مدارک مورد نیاز و نکات مهم ویزای دانشجویی ایتالیا

مدارک مورد نیاز و نکات پذیرش در دانشگاههای ایتالیا
  • نکات قابل توجه کلیه مدارک درخواستی باید در هنگام پذیرش کامل بوده و داشتن ناقصی مدراک امکانپذیر نمی باشد
  • در هنگام پذیرش، مدارک حتما باید طبق لیست زیر به ترتيب و در دو دسته تقسیم بندی شده باشند :

 دسته اول :پرونده ويزا

  1. فرم D
  2. رزرو هتل (مطابق با شهر دانشگاه)
  3.  پذیرش دانشگاه
  4. کپی پاسپورت
  5. اصل و یک کپی از مدرک زبان
  6. تمكن و ریز حساب بانکی ( در صورت نیاز اصل ، ترجمه و کپی ترجه شناسنامه فرد پشتیبان مالی)
  7. بليت از ۱۵ – ۲۰ آگوست (برای ترم اول ۲۰۱۹)

دسته دوم : پرونده تحصیلی

  1. فرم مشخصات
  2.  کپی پاسپورت
  3.  فرم A
  4. پذیرش دانشگاه
  5. اصل و ترجمه مدارک تحصیلی
  6. مدرک زبان
  7. اصل و ترجمه شناسنامه
  8. (درصورت نیاز اصل، ترجمه و کپی ترجمه یک نسخه کپی از همه ترجمه ها
  9.  تاییدیه تحصیلی
  • به همراه داشتن اصل کلیه مدارک الزامی می باشد.
  •  (کلیه مدارک – تحصیلی، شناسنامه فرد متقاضی و شناسنامه سرپرست (در صورت ارائه پرينت بانکی نداشتن)
  • مدرک زبان مطابق با منارد زیر الزامی می باشد :

– For English courses in at least B2 level with at least the minimum marks indicated: IELTS – 6, TOEFLE – 78, TOLIMO – 600), FCE – ۱۶۹

– For courses in Italian, at least level B1 of the certifications recognized by the MIUR for (Tre and Dante Alighier the purpose of obtaining the “Italian Quality Certification – CLIQ” (CELI, CILS, Roma

  • در هنگام پذیرش، فرم مشخصات باید با فرمت جدید ارائه گردد.
  • افرادی که هنوز موفق به دریافت نامه پذیرش از دانشگاه انتخابی در ایتالیا نشده اند، باید در هنگام پذیرش، ۲ سری اقرارنامه انگلیسی یا ایتالیایی (شامل نام و نام خانوادگی، شماره پاسپورت، تاریخ تولد میلادی، رشته و دانشگاه انتخابی، سال تحصیلی و اعلام آزمون در صورت نیاز) ارائه نمایند.
  • هر ۵ قطعه عکس باید در هنگام اراده، پشت نویسی شده باشد (اسم و فامیل، شماره پاسپورت، تاریخ تولد)
  • کپی ترجمه ها باید کامل بوده و کلیه صفحات از ابتدا تا انتها را شامل شود.
  • فرم A، سه صفحه می باشد. ارائه پرينت هر ۳ صفحه الزامی است.
  • ترجيحا یک سری فرم خام اضافه به همراه داشته باشيد
  • پرینت گردش حساب بانکی و نامه تمکن نهایتا تا تاریخ یک هفته قبل
  • از زمان مراجعه قابل پذیرش می باشند حدالامكان ايورو (سکه) یا معادل ریالی آن را به همراه داشته باشيد

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *