نکاتی در خصوص VFS

بعد از گرفتن وقت از سفارت هایی که با شرکت VFS گلوبال همکاری دارند ( مانند سفارت  فرانسه، هلند و…)دانستن نکاتی قبل از رفتن برای ارائه درخواست خالی از لُطف نیست. نشانی دقیق VFS : تهران، ولنجک ، خیابان مقدس اردبیلی، مرکز خرید پالادیم طبقه ۱۱ لینک نشانی پالادیوم پارکینگ موجود است آسانسور های E, اطلاعت بیشتر دربارهنکاتی در خصوص VFS[…]

فرم پُر شده شینگن

              نمونه فرم پُر شده شینگن  ( ایتالیا ) قیمت ۵ هزار تومان    نمونه فرم پُر شده شینگن  ( هلند ) مولتی قیمت ۵ هزار تومان    نمونه فرم پُر شده شینگن  ( فرانسه) مولتی قیمت ۵ هزار تومان   نمونه فرم پُر شده شینگن  (کره جنوبی ) اطلاعت بیشتر دربارهفرم پُر شده شینگن[…]

شرایط دریافت ویزای شینگن مولتی

ازآنجایی‌که برای اخذ هرباره ویزای شینگن مجبور به فراهم کردن شرایط، مدارک و … هستیم، شاید دریافت ویزای مالتی برای ورود چندباره به  حوزه شینگن و اروپا بسیار لذت‌بخش خواهد بود. در سایت سفارت‌ها توضیح واضحی از شرایط اخذ ویزای مالتی داده نشده اما تجربه نشان داده است که داشتن مدارک و شرایط (علاوه بر اطلاعت بیشتر دربارهشرایط دریافت ویزای شینگن مولتی[…]

راهنمای ویزای شینگن (سوالات متدوال ۱)


سوال: همسر من از قراره از يه کمپاني توي هلند دعوتنامه بگيره، منم مي‌تونم به‌‌‌ عنوان همراه باهش برم؟
و اينکه تاريخ دعوت نامه بايد با تاريخي‌ که شرکت گلوبال وقت ميده يکي‌ باشه يا سفارت وقت مجدد ميده و تاريخ بايد با تاريخ سفارت يکي‌ باشه؟
پاسخ:شما بايد بصورت مجزا براي دريافت ويزا اقدام كنيد ، ولي پروسه وقت شما با همسرتون يكسان ميتونه باشه ، ولي بايد مداركتون رو كامل كنيد .

سوال:من به همراه خانواده تابستون ويزاي هلند گرفتيم و يه ماه اقامت داشتيم اونجا. خاله ام که اونجا زندگي مي کنه دعوتنامه فرستاده بود برامون.
الان براي عيد مي خواستيم دوباره اقدام کنيم بريم ولي ايندفعه بدون دعوتنامه. مي خواستم ببينم اين مسئله که دفعه ي قبل دعوتنامه داشتيم و الان نداريم مشکلي ايجاد نمي کنه؟
پاسخ:شما اولين مورد كه بايد مد نظرتون باشه به دليل تعدد درخواست وقت حتما بازده زماني سفرتون رو مشخص كنيد .
مشكل ايجاد نميكنه نميتونه سوال منطقي باشه ، شما بايد مدارك مورد نياز سفارت رو بصورت كامل به شركت وي اف اس تحويل بديد ولي از شانس بالايي برخوردار هستيد جهت اخذ ويزا

سوال:من قبلا دعوتنامه دادن ۲ بار رفتم يك بار پارسال ۲ ماه مولتي دادن يكبار امسال سه ماه مولتي مي خواستم الان دوباره درخواست ويزا يك ساله مولتي بدم ولي ميخوام ۲ هفته اي برم تاريخ پروازم هم ۲ هفته اي… سوال اول به نظرتون بنويسم ۳۶۵ روز يا نه ؟ سوال دوم اگه ۳۶۵ روز نوشتم بيمه مسافرتي بايد چند وقت باشه همون ۲ هفته طبق بليط قبول يا نه ايراد داره مرسي؟
پاسخ:سوال شما به نظر ميرسه كامل نيست شما محدوده سفر رو كه مشخص ميكنيد بايد با مدرك باشه ، يعني طبق بليط رفت و برگشت شما بر روي پرونده شما اقدام ميشود و انتخاب ويزا مولتي و محدوده اون در قسمت ديگر از اپليكشن فرم هست كه كاملا مجزاست و اونجا مي تونيد انتخاب كنيد

[…]