ویزای کانادا – ساخت اکانت

با توجه به زمان بر بودن بارگذاری و ساخت اکانت برای درخواست ویزای کانادا، ابتدا از سرعت اینترنت و به روز بودن برنامه ها ی Google Chrome و Adobe Acrobat خود مطمن شوید

سر حوصله و وقتی زمان کافی دارید شروع کنید!

اگر گرین کارت آمریکا را ندارید و شهروند آمریکا نیستد و هیچ حساب کاربری دولتی در کشور کانادا ندارید اینجا کلیک کنید:

https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html

بروی گزینه Continue CGKey کلیک کنید:

 

پس از ورود به صفحه قسمت Sing up  وارد شوید:

در مرحله میتوانید زبان مورد نظر خود را از انگلیسی به فرانسه تغییر دهید

با قبول مقررات دولت کانادا، فرایند ساخت اکانت شروع خواهد شد:

مرحله بعد انتخاب یوزنیم برای ساخت اکانت است، توجه داشته باشید یوز نیم بین ۶ الی ۹ حرف و شامل نشانه  نباشد و عدد باشد (حتما یوزنیم خود را یادداشت کنید ) یوزنیم تکراری مورد قبول نیست

به عنوان مثال Mohammad12

 

سپس رمز خود را نتخاب کنید (شامل عدد و حروف و نشانه) و نباید  سه کاراکتر تکراری پشت هم باشد

مثلا Gg646469+61*

در مرحله بعد سوالات امنیتی پرسیده میشود، حتما پاسخ سوالات را به خاطر داشته باشید ؛ برای ورو به حساب کاربری ، هربار سوالات به صورت تصادفی از شما پرسیده می شود

 پاسخ شما باید حداقل سه علامت داشته باشد و حاوی کاراکتر خاصی نباشد

در ادامه زبان مورد نظر خود را انتخاب کنید

مجددا به صفحه ورود بازگردید و شرایط استفاده از حساب کاربری را تایید کنید

در مراحل بعدی مشخصات شخصی و سوالاتی از شما پرسیده می شود به دقت پاسخ دهید خلاصه سوالات  را مشاهده کنید  و برای جواب انها اماده باشید

 

 نمونه جواب ها برای درخواست ویزای توریستی کانادا view your answers

مثال یک شخص مجرد و کارمند بدون گرین کارت و بدون دعوتنامه

What would you like to do in Canada

   Visit

How long are you planning to stay in Canada

Temporarily – less than 6 months

Select the code that matches the one on your passport.

IRN (Iran)

What is your current country/territory of residence? If you are presently in Canada, you should select Canada.

Iran

Do you have a family member who is a Canadian citizen or permanent resident and is 18 years or older

No

What is your date of birth

۲۳-۰۶-۱۹۸۵

Have you lived in Canada as a permanent resident or landed immigrant

No

Are you a lawful permanent resident of the United States with a valid alien registration card (Green Card

No

What is your marital status 

Never Married/Single

What is your province of destination? If visiting multiple provinces, select the one in which you will be spending most of your time.

British Columbia

What is the main purpose of your visit

Tourism

Yes

Do you own a business in the country where you currently live

Yes

Do you depend on someone for financial support 

No 

Have you travelled to other countries in the previous 10 years?

Yes

Are you accompanying a family member that has status in Canada, or has recently been approved to come to Canada

No

 

Have you ever committed, been arrested for, been charged with, or convicted of any criminal offence in any country?

No

Have you had a medical exam performed by an IRCC authorized panel physician (doctor) within the last 12 months

No

Do you want to submit an application for a family member 

No

Are you giving someone access to your application

No

In the past 10 years, have you given your fingerprints and photo (biometrics) for an application to come to CanadaNo

There are fees associated with this application. Will you be paying your fees or are you fee exempt

Yes, I will be paying my application fees.

Are you able to make a digital copy of your documents with a scanner or camera

Yes

Will you be paying your application fees online?  To pay online, you can use a credit card (Visa, MasterCard, American Express, JCB, China Union Pay) or a debit card (Visa Debit, Debit MasterCard or Interac).

نکته بسیار مهم!

در انتهای پاسخ ها پرداخت آنلاین را انتخاب کنید تا بتواند مدارک خود را آپلود کنید

فرمت مدارک میتوانید به صورت زیر و تا ۴ مگ باشد

PDF format

JPG format

TIFF and PNG format

DOC and DOCX format

فرم اپلیکشن سفارت کانادا را از اینجا دانلود کنید:

فرم خام اپلیکشن سفارت کانادا

دقت کنید حتما اخرین ورژن آدپ ریدر را نصب کنید تا فایل قابل رویت باشد

مدارکی که برای بارگذاری نیاز دارید مشابه مدارک ویرای شینگن است

اسکن ترجمه های شناسنامه، ویزاهای قبلی ، فایل های رزرو های بلیط و هتل ، فرم اپلیکشن پر و شده در قسمت های خواسته شده باار گذاری کنید

اصل مدارک را می بایست در مراجعه حضوری بهیکی از کنسولگری های کانادا به همراه داشته باشید:

پس از بارگذاری تمام مدارک پرداخت انلاین ۱۸۱ دلار را انجام دهید

توجه داشته باشیدبرای  درست کردن اپلیکشن  ۶۰ روز مهلت دارید

در مراحل بعدی نحوه گرفتن زمان برای انگشت نگاری و مراجعه حضوری به یکی از مراکز VFS کانادا در کشورهای همسایه را منتشر میکینیم

اگر تجربه در این زمینه دارید با ما و دوستانی که این مطلب را می خوانند در میان بگذارد 

با سپاس

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *