ویزای ژاپن

ژاپن کشوري بي انتهاست. اين کشور که به سرزمين آفتاب معروف است، آميزه اي از زندگي سنتي و مدرن است. در ابتدا و به ظاهر، ژاپن کشوري فوق العاده مدرن به نظر مي رسد، اما با گردش در اين کشور، با بسياري از چيزهايي مواجه خواهيد شد که شما را با فرهنگ سنتي اين کشور آشنا مي کنند. گذراندن يک شب در ريوکان ( مسافرخانه هاي سنتي ژاپن)، خوابيدن روي تشک ها و حصيرهاي ژاپني و يا خانه هاي روستايي آن، حس ديگري به شما خواهد داد.

بي شک طبيعت فوق العاده زيباي ژاپن، آشپزي بي نظير آن و بناهاي قديمي و منحصر به فرد آن هر گردشگري را ترغيب مي کند تا از اين کشور زيبا ديدن کند. اگر شما نيز قصد سفر به ژاپن را داريد، بايد براي ورود به اين کشور ويزا تهيه کنيد و براي دريافت آن اقدام کنيد.

مراحل اخذ ويزاي توريستي ژاپن
متقاضيان ويزاي ژاپن مي توانند با در دست داشتن مدارک و بدون تعيين وقت قبلي در اين سفارت حضور پيدا کنند. مدارک درخواست ويزا حتما بايد توسط خود فرد و يا نماينده وي، به طور مستقيم تحويل سفارت گردد. لازم به ذکر است، سفارت ژاپن به هيچ وجه مدارک را از طريق پست، فکس و ايميل نمي پذيرد و هيچ گونه مسئوليتي در قبال مفقود شدن مدارک بر عهده نمي گيرد. تمامي مدارک صدور ويزا بايد به صورت اصل به متصدي امور ويزا تحويل داده شود.

انواع ويزاي ژاپن:
* ويزاي توريستي ژاپن
* ويزاي تجاري ژاپن
* ويزاي ديدار از دوست ژاپن
* ويزاي ديدار از اقوام ژاپن
* ويزاي شرکت در کنفرانس و مسابقات ورزشي ژاپن
متقاضياني که صرفا به منظور بازديد از جاذبه هاي گردشگري ژاپن به اين کشور سفر مي کنند، نيازمند ويزاي توريستي ژاپن هستند. مدت اعتبار ويزاي توريستي ژاپن سه ماه مي باشد که دارنده آن اجازه اقامت ۱۴ روزه در ژاپن را در اين بازه زماني دارد. اگر با درخواست ويزاي متقاضي موافقت نشود، علت عدم صدور آن به هيچ عنوان به وي توضيح داده نمي شود  و براي درخواست مجدد دريافت ويزا حداقل ۶ ماه زمان لازم است

اطلاعات تماس سفارت ژاپن در تهران
آدرس : تهران، خيابان مقدس اردبيلي( زعفرانيه)، پلاک ۱۶۲

تلفن : ۲۲۶۶۰۷۱۰ – ۰۲۱

وب سايت سفارت ژاپن در تهران : https://www.ir.emb-japan.go.jp/

ساعات کاري سفارت : تحويل مدارک: روزهاي يکشنبه از ساعت ۸:۳۰ الي ۱۰:۳۰ صبح
دريافت ويزا: روزهاي ۵ شنبه از ساعت ۱۵ الي ۱۶٫

مدارک مورد نياز ويزاي توريستي ژاپن
مدارک شناسايي
اصل گذرنامه متقاضي حداقل با ۸ ماه اعتبار (پاسپورت بايد حداقل ۲ صفحه خالي داشته باشد)
يک نسخه ترجمه شناسنامه به انگليسي با مهر تأييد دادگستري
دو قطعه عکس سايز ۴٫۵*۴٫۵ رنگي با زمينه سفيد و بدون پوشش و لبخند
مدارک شغلي
ترجمه رسمي و تأييد شده توسط دادگستري براي کليه مدارک شغلي متقاضي
مدارک مالي
ترجمه رسمي گواهي حساب بانکي متقاضي از امور بين الملل بانکي که در آن حساب دارند همراه با ريز حساب (پرينت) در ۳ ماه گذشته
مدارک تکميلي
کپي ويزاهاي اخذ شده مسافر در پاسپورت هاي قبلي
برنامه سفر (به همراه رزرو هتل )
يک نسخه فرم تقاضاي ويزا
توجه داشته باشيد که بايستي کليه مدارک فارسي توسط مترجم رسمي ترجمه و به تأييد وزارت دادگستري رسيده باشند.
زمان لازم براي صدور ويزا
معمولا مدت زمان لازم براي اخذ ويزاي ژاپن، يک هفته است. بطور معمول در روز شنبه بايد تحويل مدارک به نماينده متقاضي در فلاي تودي صورت گيرد و روز پنج شنبه ويزاي صادر شده به متقاضي ارائه ميشود.
سفارت ژاپن از سفارت های اروپایی منصف تر بوده و درصورتي که درخواست ويزاي شما مورد قبول واقع نشود ، از شما مبلغي اخذ نميشود و در صورتي که شما ويزا شويد مبلغ ۸۰ هزار تومان توسط سفارت دريافت خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *