ساخت اکانت – وقت سفارت فرانسه (اردیبهشت ۹۷)

مرکز VFS Global برای فرانسه در تهران، به نیابت از دولت فرانسه، درخواست های روادید را جهت بررسی سفارت فرانسه در ایران می پذیرد. شما می توانید تمامی اطلاعات مورد نیاز را در رابطه با مراحل درخواست در وبسایت France-Visas بیابید. پس از ثبت درخواست آنلاین خود در وبسایت France-Visas، برای درخواست وقت روادید جهت ارائه مدارک و ثبت انگشت نگاری به VFS Global هدایت می شوید.راه اندازی وب سایت فرانسه ویزا. برای هر گونه اطلاعات،  از این سایت که به شما این اطلاعات را می دهد دیدن کنید، همچنین این وب سایت به شما اجازه می دهد: ۱: بررسی کنید که آیا ویزا برای شما ضروری است و شما را برای تهیه درخواست ویزا آماده می کند؛ ۲: برای بررسی اینکه چه کسی می تواند درخواست شما را پردازش کند؛ ۳: فرم درخواست ویزا را تکمیل کنید و در نهایت ۴: وقت درخواست را در مرکز روادید VFS GLOBAL بگیرید.


  • مرحله اول: روند France-Visas

    اگر قصد سفر به فرانسه را دارید:

    • نخست به وبسایت رسمی دولت فرانسه France-Visas مراجعه کنید(link to https://france-visas.gouv.fr)
    • سپس در وبسیات France-Visas بررسی کنید آیا به روادید نیاز دارید،
    • سپس، روی “ثبت درخواست روادید” کلیک کنید: از شما درخواست می شود که یک حساب کاربری ساخته، اگر هنوز حسابی ندارید، و به یک پرسشنامه پاسخ دهید.
    • در آخر این مرحله، پس از کامل کردن درخواست روادید خود به صورت آنلاین:
    • لیستی از مدارک مورد نیاز به همراه هزینه های روادید برای شما نمایش داده می شوند: شما باید این لیست را ذخیره و چاپ کرده و ضمیمه پرونده خود کنید.
    • فرم درخواست روادید برای شما نمایش داده می شود: صحت اطلاعات را بررسی کرده و در صورت لزوم اصلاح نمایید؛ سپس باید فرم را ذخیره و چاپ کرده و ضمیمه پرونده خود نمایید.
    • صفحه جدیدی حاوی لینک به صفحه مراحل روند درخواست وقت نمایش داده می شود.

وارد سایت France-Visas شوید و مطابق شکل زیر اطلاعات را تکمیل کنید

اطلاعات را وارد خواسته شده را وارد کنید تا مشخص شود شما به ویزا نیاز دارید یا خیر…

   اطلاعات شامل سن مسافر، نوع گذرنامه و … را مطابق فیلدهای درخواستی تکمیل نمایید

 درپایان لیستی از مدارکی که می بایست تهیه کنید به شما نمایش داده می شود

 

Assistant Visa

Top of Form

Reminder of your application

  • Place of submission of application :Iran
  • Type of visa requested:Short-stay (≤ ۹۰ days)
  • Destination:France
  • Travel document:Ordinary passport
  • Issued by:Iran
  • Plans:Tourism
  • Purpose:Tourism/private visit
  • Age:35
  • Number of days of travel:10

Supporting documents requiredThe supporting documents to be provided are as follows:

  • Pre-requisites
    • Application form dated and signed
    • ID photograph
    • If you are not a national of your country of residence, please provide proof of your legal residency in this country (e.g. residence permit, etc.).
    • Travel document, valid for at least three months after the planned date of return
  • Purpose of travel/stay
    • Pre-booked return ticket

رزرو بلیت رفت و برگشت و شناسنامه همراه با ترجمه آن که به تأیید سفارت رسیده باشد

  • Reservation confirmation of an organised trip or any other document describing the planned programme

تأییدیه رزرواسیون سفر سازمان یافته یا هرگونه سند دیگری که از برنامه مورد نظر اطلاع دهد

  • Travel health insurance
    • Travel health insurance certificate (cf FAQ)

بیمه نامه برای کل مدت روادید درخواستی با ذکر منطقه جغرافیایی تحت پوشش

  • Accommodation
    • “Attestation d’accueil” (in case of accommodation at a private individual) or hotel reservation or sufficient means to cover the cost of accommodation (travel provisions of 120 euros / day) or lease agreement.

سند اسکان (دعوتنامه یا رزرو هتل) برای کل مدت روادید درخواستی

  • Funds
    • Bank statements, pay slips, pension statements

اسناد مثبته مالی (پرینت بانکی، حساب پس‌انداز، فیش حقوق، کارت حرفه‌ای، جواز، ثبت شرکت، رسید مالیاتی، فیش بازنشستگی، سند دریافت درآمد از مستغلات یا سود بانکی)

  • Socio-professional situation
    • Proofs of the professional situation (employment contract, work certificate, pay slips, proof of pension) or any document relating to the applicant’s personal links in the country of residence.

گواهی حرفه ای (برای حقوق بگیران گواهی مرخصی کارفرما) یا شغلی (غیر حقوق بگیر)

Applicable price

The amount to pay is: 60 euros (€).

This amount is for informational purposes only. Individual cases may give rise to different prices.

Bottom of Form


مرحله دوم: روند درخواست وقت روادید

برای گرفتن وقت جهت رائه مدارک انواع روادید (گردشگری، کاری و حرفه ای، خانوادگی یا خصوصی) باید ایمیلی به آدرس زیر ارسال کنید:

appointmentfrance@vfshelpline.com

  • اولین وقت درخواست : ۲۹ می ۲۰۱۸ (اولین وقت سفارت را می توانید از این لینک ملاحظه کنید)
  • وقت های گروهی: درخواست های وقت گروهی بیش از ۱۰ متقاضی باید  ایمیل به franceiran@vfshelpline.com ارسال شود. این آدرس برای آژانس های مسافرتی می باشد.

ایمیل باید شامل اطلاعات زیر باشد:

  • نام کامل
  • تاریخ تولد
  • ملیت
  • جنسیت
  • شماره پاسپورت
  • تاریخ انقضا گذرنامه
  • تاریخ عزیمت سفر (سال/ماه/روز)
  • شماره تلفن همراه

تنها در صورتی که تمام اطلاعات درخواست شده در ایمیل ارائه شده باشد وقت ملاقات داده می شود. در صورت ارسال ایمیل ناقص، وقتی به شما داده نمی شود و هیچ پاسخی به ایمیل خود دریافت نمی کنید.

هیچ وقت درخواست روادیدی را نمی توان لغو یا به تعویق انداخت. شما باید با ارسال ایمیل دیگری یک قرار ملاقات دیگر بگیرید.

در انتها یک نامه تأیید دریافت خواهید کرد.

شما باید نامه تأیید قرار ملاقات را چاپ کنید تا آن را در ورود مرکز مرکز پذیرش ارائه کنید.

همسران شهروندان فرانسوی  جهت درخواست روادید کوتاه مدت یا بلند مدت باید درخواست خود را به کنسولگری فرانسه ارسال کنند. برای درخواست قرار ملاقات، یک پیام به آدرس ایمیل زیر ارسال کنید: visa.teheran@diplomatie.gouv.fr


مرحله سوم: در مرکز VFS Global

برای آماده سازی بازدید از مرکز، از شما دعوت شده می شود که به وب سایت رسمی France-Visas مراجعه کنید. و پس از انتخاب کشور که در آن مرکز VFS Global قرار دارد: “با چه کسی تماس بگیرید؟ ”

در مرکز VFS Global، شما نیاز دارید که:

  • تایید نامه وقت
  • فرم درخواست روادید که از وب سایت “France-Visas” چاپ شده است
  • فهرست مدارک ارائه شده (از وب سایت “France-Visas ” چاپ می شود)
  • گذرنامه
  • مدارک مورد نیاز
  • هزینه های روادید

    مرحله چهارم: ادامه درخواست روادید

    لینکی به ماژول “پیگیری” VFS Global در صفحه “با چه کسی تماس بگیرید؟” ارائه شده است، تحت عنوان “پیگیری درخواست و دریافت گذرنامه” در وب سایت رسمیFrance-Visas.

    تا لحظه ایی که ایننوشته تهیه شده لینکی بابت ساخت اکانت ارسال نشده است و صرفا سایت برای مشخص شدن نیاز به ویزا ست

38 thoughts on “ساخت اکانت – وقت سفارت فرانسه (اردیبهشت ۹۷)

  • با سلام من قبلا به فرانسه سفر كردم سايت هم ثبت نام انجام دادم فقط يك مشكل دارم اين كه اين اطلاعات از كجا بگير جهت اطلاع اين كه فقط ويزا روي پاسپورت دارم ديگر هيچ اطلاعاتي ندارم
    Number of last biometric visa

  • شما برای وقت سفارت فرانسه دو بخش کار باید انجام بدید
    ۱ ثبت نام در سایت سفارت
    ۲ درخواست وقت با ایمیل
    برای ثبت نام در سایت تقریبا همون اطلاعات فرم رو باید پر کنید
    برای ارسال ایمیل وقت هم توضیحات هم در پرسش های قبلی هست و هم در لینک وقت سفارت فرانسه

  • من هم سوال شمارو داشتم و یه سوال اینکه من وقتی ایمیل درخواست وقتم رو فرستادم در جواب یه ایمیل برام اومد که شامل یه جدول بود که باید اطلاعات شخصیمو می نوشتم و اشاره ای به تاریخی برای وقت نشده بود. من همون ایمیل رو پر کردم و به جز جدول بقیه محتوای ایمیل رو پاک کردم و براشون ارسال کردم ضمن اینکه موضوع رو هم باید به وبزای تجاری تغییر می دادم که دادم. سه روز گذشته و هنوز ایمیلی دریافت نکردم. آیا راهو اشتباه رفتم؟ می شه راهنماییم کنید؟

  • هر ویزایی که قبلا داشتید کد خاص خودش رو داره که شامل سه حرف(که معمولا خیلی کمرنگ سمت راسته بالای ویزاتون نوشته شده) و نه رقمه،مثلا اگه از اتریش ویزا شنگن داشتید کدتون می شه AUT به اضافه ۹ رقم نوشته شده بالای ویزا. می تونید توی گوگل هم سرچ کنید عکسش رو ببینید کمکتون می کنه.

  • سلام من برای خودم اکانت ساختم.پسرم که ۹ ساله هست با من سفر میکنه .آیا برای پسرم هم باید اکانت بسازم؟
    همسرم شینگن ۵ ساله دارن
    حضور پدرش در زمان وقت سفارت لازمه؟خود پسرم هم باید باشه؟

  • سلام وقتتون بخیر
    من تقریبا یک ماه پیش با ارسال ایمیل وقت از سفارت گرفتم …الان که میخواستم فرم رو از سایت بگیرم با موضوع ساخت اکانت مواجه شدم… باید چی کار کنم؟ اکانت بسازم؟ بعد اینکه ما سه نفر هستیم … باید اکانت برای هر سه نفر جداگانه ساخته شه؟

  • سلام
    به صورت موازی هم فرم هایی که باید دستی پر بشه رو دانلود و تکمیل کنید برای هر سه نفر و اکانت هم بسازید
    در خود وب سایت سفارت فرانسه(VFS) توضیح داده شده که بعد از ساخت اکانت مرحله وقت گرفنه، ظاهرا ساختن اکانت با مشکلاتی روبه رو میشه و یکم سخته اما مخاطبین ما تونستن بسازند

  • مرسی از پاسختون … فقط اینکه فرم ها همون فرم های قبلی هستن که قبل روی سایت بود؟ چون دیگه تو سایت پیداشون نمیکنم…

  • با سلام و خسته نباشید
    من اکانتی برای یک خانواده ۴ نفره ساختم و ۲۳ اردیبهشت برای مصاحبه رفتند. اما هنوز جوابی نیامده. در صورتیکه برای دوستانمان که همان روز و از یک دعوتنامه مصاحبه شدند، جواب ویزا ارسال شده. چگونه میتوانم پیگیری کنم؟ با تشکر

  • با سلام و خسته نباشید
    من اکانتی برای یک خانواده ۴ نفره ساختم و ۲۳ اردیبهشت برای مصاحبه رفتند. اما هنوز جوابی نیامده. در صورتیکه برای دوستانمان که همان روز و از یک دعوتنامه مصاحبه شدند، جواب ویزا ارسال شده. چگونه میتوانم پیگیری کنم؟ با تشکر

  • من اکانتی برای یک خانواده ۴ نفره ساختم و ۲۳ اردیبهشت برای مصاحبه رفتند. اما هنوز جوابی نیامده. در صورتیکه برای دوستانمان که همان روز و از یک دعوتنامه مصاحبه شدند، جواب ویزا ارسال شده. چگونه میتوانم پیگیری کنم؟ با تشکر
    با سلام و خسته نباشید

  • سلام
    من به vfs ایمیل زدم و اونا برای ۲۰ تیر بهم وقت دادن، فقط یه موردی که نگرانم کرده اینه که من وقتی ایمیل میزدم فامیلیم رو به این صورت نوشتم Nouri اما توی پاسپورتم نوشته شده Noori
    توی اون دعوتنامه ایم که فرستادن طبق نوشته من Nouri ثبت شده
    آیا این مشکلی ایجاد میکنه؟

  • سلام وقتتون بخیر من برای سفارت فرانسه وقت گرفتم برای سفر توریستی با دختر ۴ساله ام ، اولین شنگن هستم،من مدیر عامل یک شرکت خصوصی کامپیوتری هستم که در حال حاضر با ۱۰تا بیمارستان قرارداد پشتیبانی دارم و همچنین در فروشگاه همسرم که نمایندگی یک برند پوشاک رو داره مباشر و شریک که حسابهای شرکت و فروشگاه به نام من هست، مدارک هر ۲تا کار رو ارائه بدم؟ احتمال ویزا گرفتن ما چقدر هست به نظرتون؟

  • با سلام .من برای ساخت اکانت مشکل دارم.اونجا باید ی ایمیل جدید وارد کنم یا جی میل .هر پسوردی میدم قبول نمیکنه و چیام تایید کد جدید میده.چکار کنم.برای سه نفر از ی خانواده یاید سه اکانت مختلف ساخت؟؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید

  • سلام برای خانواده زن و شوهر وبچه اکانت جداگانه باید ساخته بشه اپلیکیشن رو چطوری پر کنیم؟؟

  • سلام سال گذشته ما یک سری مدارک رو ترجمه کردیم مثل سند ملکی و شناسنامه و…به نظر شما میتونیم همون ترجمه های سال قبل رو ارائه بدیم یا مجدد باید ترجمه بشه…ممنون

  • سلام هنگام ساخت اکانت فرم درخواست ویزای شینگن برای ما ایجاد نشد آیا میشود در قسمت form سایت سفارت فرم را دانلود و تکمیل کرد.تشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *