وقت سفارت اتریش

راهنمای سفر به وین ؛ اتریش

برای اخذ وقت سفارت  ویزا از سفارت اتریش  یک ایمیل به نشانی appointmentaustria@vfshelpline.com مشخصات خود طبق اطلاعات خواسته شده زیر  ( بصورت زیر -انگلیسی) و  با موضوع ایمیل Appointment ارسال نمایید.

Full Name

Passport Number

Passport Expiry Date       DD/MM/YYYY

Nationality

Gender

Date Of Birth      DD/MM/YYYY

Contact Number

EVE Number/ Hotel booking/ Invitation letter

Date Of Travel   DD/MM/YYYY

Preferred Date of Appointment*              DD/MM/YYYY

Category Of Visa

  • Business
  • Tourism/ Others
  • Visiting Family and Friends

The Country Of My Main Destination

  • Austria
  • Slovenia

نکته:

  • بازه زمانی درخواست شما نباید بیشتر سه ماه باشد
  • سفر شما سه ماه قابل ارائه است از تاریخی که دعوت به مصاحبه میشود
  • تصویر گذرنامه به ایمیل پیوست گردد
  • نشانی دفتر گلوبال که شما به جای سفارت به آنجا خواهید رفت:تهران، ولنجک، خیابان مقدس اردبیلی، مرکز خرید پالادیم طبقه ۱۱
  • کیف ، موبایل و… را حدالامکان به همراه نبرید.
  • هزینه ویزا ۲۵ + ۶۰ یوره برای هر نفر است حتما بیشتر از این مقدار پول بهمراه داشته باشید چون هزینه های احتمالی کپی، عکس و … با یور اخذ می شود
  • کپی غیر از برگه A4 پذیرفته می شود
  • امور کنسولی سفارت اسلونی هم در سفارت اتریش انجام میشود
  • بیمه های مورد قبول سفارت اتریش :
  • Alborz
    Allianz-Parsian Versicherung
    Arman
    Asia
    Dana
    Iran
    Karafarin
    Kowsar
    Ma
    Mellat
    Mihan
    Novin
    Parsian
    Pasargad
    Razi
    Saman
    Sina
    Tosee
  • اسکناس ۲۰۰ و ۵۰۰ یورویی مورد قبول VFS نیست
  • فهرست اسناد و مدارک الزم جهت ارائه درخواست ویزای توریستی برای سفر به اتریش:
    ۱ .فرم درخواست، که به صورت کامل و خوانا به آلمانی به حروفلاتین توسط شخص متقاضی تکمیل شده باشد
    ۲ .۱ قطعه عکس رنگی  که قدیمی تر از ۶ ماه نباشداندازه ۵٫۳ x 5.4 سانتی متر .نمونه عکس برای سفارت اتریش را از این لینک ملاحضه کنید
    ۳ .گذرنامه معتبر گذرنامه می بایست حداقل ۳ ماه بیش از اعتبار ویزای درخواست شده دارای اعتبار بوده، حداقلدارای ۲ صفحه آزاد باشد و از تاریخ صدور آن بیش از ۱۰ سال نگذشته باشد
    ۴ .فتوکپی گذرنامه متقاضی از صفحه مشخصات و کلیه ویزا های شنگِن گذشته
    ۵ .مدارکی دال بر داشتن اشتغال به همراه گواهی درآمد )در صورت موجود بودن اصل به همراه ترجمه به زبانآلمانی
    ۶ .بیمه نامه مسافرتی با پوشش حداقل ۳۰ هزار یورو و تقبل بازگشت برای کل مدت زمان اقامت
    ۷ .رزرو هتل با امضا که توسط یک آژانس مسافرتی سفر های ورودی اتریشی و یا مستقیما توسط خود هتل تأیید شده باشد تأییدیه آنلاین هتل قابل قبول نمی باشد
    ۸ .رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز توضیح: اصوال ارائه بلیط قطعی خریداری شده، الزامی نمی باشد!
    ۹ .مدارکی دال بر داشتن منابع مالی کافی برای مثال صورت وضعیت حساب های بانکی، تأییدیه بانکی و غیره ارائه مدرک مبنی بر داشتن وجه نقد در تصمیم گیری لحاظ نخواهد شد.
    ۱۰٫در صورتی که متقاضی در خصوص مورد ۹ مدارک کافی ارائه ننماید و سفر توسط آژانس مسافرتی ایرانی برنامه ریزی شود، ارائه دعوتنامه  یا تعهد نامه الکترونیکی توسط آژانس مسافرتی اتریشی الزامی می باشد.  لینک بررسی دعوتنامه
    ۱۱٫مسافرینی که به سن قانونی نرسیده و به تنهایی قصد سفر دارند: ارائه رضایت نامه محضری والدین یا ولی قانونی و یا حکم دادگاه به همراه ترجمه آن به زبان آلمانی الزامی می باشد
    ۱۲٫هزینه رسیدگی به درخواست ویزا ۶۰ یورو، کودکان ۶ الی ۱۲ سال: ۳۵ یورو و کودکان زیر ۶ سال: رایگانهزینه رسیدگی به درخواست ویزا می بایست به یورو پرداخت شود. الزم به ذکر است وجه پرداخت شده در صورت رد درخواست، مسترد نمی شود. کلیه مدارک می بایست به زبان آلمانی ترجمه شوند. سفارت این حق را برای خود محفوظ میداند که در موارد خاص، عالوه بر مدارک فوق، مدارک دیگری را نیز از متقاضی مطالبه نموده و/یا متقاضی را برای انجام مصاحبه تکمیلی به سفارت دعوت نماید. خواهشمند است به غیر از مواردی که از شما مواکدا خواسته میشود، اسناد و دعوتنامه اصل و همچنین فکس و یا دیگر مدارک خود را برای سفارت ارسال ننمائید. کلیه مدارک فوق الذکر می بایست شخصا توسط متقاضی هنگام درخواست ویزا ارائه گردند. توجه داشته باشید، برای کلیه اقداماتی که در ارتباط با صدور ویزا انجام میشود، تنها وجهی که می بایست پرداخت شود، هزینه رسیدگی به درخواست ویزا بوده و فرم های درخواست ویزا به صورت رایگان قابل دریافت می باشد. خواهشمند است فرم درخواست را به صورت کامل تکمیل و آن را امضاء نمائید، چرا که دستور تکمیل بعدی مدارک، منجر به طوالنی شدن روند رسیدگی به درخواست شما خواهد شد. یادآور میشود که درخواست ها می بایست حداقل ۱۴ روز پیش از تاریخ پیش بینی شده سفر ارائه شوند. صدور ویزا، تضمین کننده اجازه ورود به قلمرو جمهوری اتریش نمی باشد. چنانچه هنگام گذر از مرز دالیلی مبنی بر عدم پذیرش یا  اخراج بوجود آید، امکانابطال ویزا و عدم اجازه ورود وجود خواهد داشت. صدور ویزا به منزله مجوزی برای انجام کار و کسب درآمد به غیر از درچارچوب سفر های تجاری نمی باشد.

پس از ارسال ایمیل از طرف سفارت ایمیل شامل جدول زیر ارسال میشود و از شما میخواهد مجددا اطلاعات ارسالی را بررسی کنید ،در صورتی تمام اطلاعات خواسته شده را ارسال کردیدو وقت برای تارخ درخواستی شما موجود باشد تا چند روز آتی وقت برای شما ایمیل خواهد شد.

منبع:  برگرفته از سایت VFS  ایران، سایت سفارت اتریش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *