نكاتي مهم و ضروري در مورد ويزاي تحصيلي آلمان


✅ براي درخواست ويزاي دانشجويي هر شخص بايد مبلغ ٨٦٤٠ يورو معادل رياليش به مدت يك روز يا بيشتر در حساب بانكي در ايران ( هر بانك دلخواه ) قرار دهد و يك نامه تمكن مالي به زبان انگليسي از بانك دريافت كند و به سفارت ارائه دهد.
✅ در بدو ورود به آلمان ، متقاضيان بايستي حداقل ٨٦٤٠ يورو به همراه داشته باشند ، زيرا ويزايي كه سفارت صادر ميكند ٣ ماه اعتبار دارد و بعد از ٣ ماه بايد به ١ سال تمديد شود و براي تمديد ويزا اين مبلغ بايد در حساب بانكي بنام دانشجو در آلمان افتتاح شود.
✅ برخي از شهر ها در آلمان پس از ورود متقاضي مبلغ ٨٦٤٠ يورو را بلاك ميكنند و فقط دانشجو مجاز به برداشت ٦٥٠ يورو در ماه ميباشد، برخي شهر ها هم خير و فقط يك روز كافيست كه اون مبلغ حهت تمديد ويزا در بانك بماند.
✅ دانشجوياني كه ابتدا بايستي دوره ي فشرده زبان آلماني در آلمان بگذرانند ، در برخي شهر ها در طي دوره ي زبان اجازه كار نخواهند داشت .
✅ بجاي ٨٦٤٠ يورو، اگر شخصي در داخل آلمان ساپورت مالي متقاضي را متقبل شود و يا دانشجو، بورسيه اي از آلمان داشته باشد ، لذا وي از ارائه ي ٨٦٤٠ يورو معاف است.
✅در صورتيكه يكي از زوجين پذيرش تحصيلي از دانشگاههاي آلمان را دارا باشد ، همزمان همسر وي و فرزندان زير ١٨ سال ميتوانند براي ويزاي همراه نيز اقدام كنند و باهم وارد كشور آلمان شوند .
✅همسري كه ويزاي همراه دريافت ميكند اجازه كار خواهد داشت
✅فرزندان اجازه ي تحصيل رايگان در موسسات و مدارس آموزشي آلمان را دارند .

✅ هزينه ي زندگي دانشجويي بصورت متاهلي ماهانه حدودا ١٠٠٠ يورو براورد ميشود و به ازاي هر فرزند ٢٠٠ الي ٣٠٠ يورو ماهانه افزايش ميابد. مجردي ماهانه حدود ٦٥٠ يورو
✅در طول دوره ي تحصيل كليه ي دانشجويان اجازه ي كار دارند به مدت هفته اي ٢٠ ساعت .
✅به ازاي هر ساعت كار دانشجويي يك دانشجو ميتواند ساعتي ٨ يورو ( مينيمم ) درامد داشته باشد .حدودا مينيمم دانشجويان ميتوانند ماهانه ٥٠٠ يورو درامد داشته باشند كه ٩٠٪‏ هزينه هاي زندگي دانشجويي را پوشش ميدهد.
✅دانشجويان اجازه ي كار در داخل و يا خارج از دانشگاه را دارا ميباشند .
✅كار دانشجويي ميتواند هم مرتبط و هم غير مرتبط با رشته ي تحصيلي دانشجو باشد .
✅پس از اتمام تحصيل ، دولت آلمان ١٨ ماه به دانشجويان فرصت يافتن شغل ميدهد و از لحظه اي كه دانشجويان كار پيدا ميكنند ، اگه ٣ الي ٥ سال با ويزاي كاري زندگي كنند و به مدت ٦٠ ماه ماليات پرداخت كرده باشند ( از شروع تحصيل ) ، لذا اقامت دائم دريافت خواهند كرد . ماليات هايي كه در دوران دانشجويي پرداخت ميشود براي دريافت اقامت دائم بصورت نصف قابل محاسبه است .
✅هزينه هاي زندگي در آلمان ( ماهانه ) ٦٥٠ يورو بطور متوسط ميباشد.
✅شهريه ي دانشگاههاي آلمان در حد رايگان ميباشد بين ترمي ٢٠٠ الي ٥٠٠ يورو
✅ پروسه اخذ پذيرش از دانشگاههاي آلمان تقريبا ٢ الي ٣ ماه زمان ميبرد و همچنين پروسه ي ويزاي دانشجويي آلمان ٨ الي ١٠ هفته .
✅عموما جهت درخواست پذيرش از طريق گروه اعزام پارسيان، متقاضيان عزيز نيازي به ارائه ي مدرك زبان آلماني را ندارند .
✅متقاضياني كه پذيرش دانشگاه ( آلماني زبان دارند ) جهت اقدام براي ويزا حتما داشتن مدرك زبان آلماني سطح B1 اجباري ميباشد .
✅بديهيست تا زماني كه متقاضيان عزيز مدرك زبان آلماني B1 را دريافت ميكنند ، پذيرش تحصيلي باطل نخواهد شد و قابل آبديت ميباشد .
✅متقاضياني كه داراي پذيرش از پروگرام هاي انگليسي زبان ميباشند ، از ارائه ي مدرك زبان آلماني سطح B1 به سفارت معاف ميباشند .
✅فقط متقاضياني ميتوانند براي پروگرام هاي انگليسي زبان ( ارشد ) اقدام كنند كه داراي معدل ليسانس بالاي ١٤ باشند .و معدلين زير ١٤ از شانس بسيار ضعيفي براي گرفتن پذيرش انگليسي زبان برخوردار هستند .
✅متقاضيان ليسانس و ارشد ( آلماني زبان ) كه داراي معدل بالاي ١٢ باشند امكان درخواست پذيرش براي آنها وجود دارد .

منبع : کانال تلگرام تجارت گستران مهر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *