تیر ۲۰, ۱۳۹۶

مراحل دریافت ویزای یونان

ويزاي توريستي يونان مخصوص سفرهاي تفريحي کوتاه مدت يا ديدار با اعضاي خانواده و بستگان است. اگر تصميم به تحصيل يا کار در يونان داريد اين نوع ويزا مناسب نيست و بايد براي ويزاي تحصيلي يونان يا ويزاي کار اقدام کنيد. اعتبار ويزاي توريستي بستگي به تصميم سفارت و نوع درخواست شما دارد. پس از صدور ويزا سفارت برچسب ويزا را در گذرنامه شما مي‌چسباند. اين برچسب شامل تمام اطلاعات اصلي ويزا مانند تاريخ اعتبار و ميزان دفعاتي که مي‌توانيد با آن سفر کنيد، مي‌شود.
اولين مرحله براي درخواست ويزاي هر کشوري، پر کردن فرم تقاضاي ويزا است. اين فرم را مي‌توانيد به صورت حضوري از بخش ويزاي سفارت يونان دريافت کنيد. فرم تکميل شده را همراه با ساير مدارک لازم به صورت حضوري به سفارت ببريد و وقت را نيز به صورت حضوري بگيريد. در تاريخي که به عنوان وقت ملاقات و تحويل مدارک براي شما مشخص شده، بايد در محل سفارت براي تحويل مدارک و انجام مصاحبه حاضر باشيد.
تصميم سفارت در مورد ويزا بستگي به مجموعه‌اي از عوامل از جمله کامل بودن مدارک و مصاحبه حضوري شما در سفارت دارد.

آدرس سفارت يونان در تهران: خيابان آفريقا، بلوار ‌اسفنديار، پلاک ??‌

سايت سفارت يونان http://www.mfa.gr/missionsabroad/en/iran.html مدارک مورد نياز براي ويزاي يونان

مدارکي که بايد در وقت ملاقات تعيين شده علاوه بر فرم تکميل شده همراه داشته باشيد، شامل موارد زير است:
شناسنامه ايراني
گذرنامه
توجه : اعتبار پاسپورت بايد حداقل شش ماه بيشتر از تاريخ ويزاي درخواستي باشد.
از صفحه‌هاي اول و دوم گذرنامه و همين طور باقي صفحاتي که در آن‌ها مهر ويزا خورده، کپي بگيريد.
دو قطعه عکس رنگي
ويژگي‌هاي ضروري عکس براي ويزا: عکس رنگي، زمينه سفيد، تمام‌رخ، در ابعاد3*4 که کمتر از سه‌ماه پيش گرفته شده و کاملا با ظاهر فعلي صاحب عکس همخواني داشته باشد. طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روي برچسب ويزا چاپ خواهد شد.
اسنادي مبني بر وضعيت شغلي متقاضي
– براي کارمندان بخش دولتي: ترجمه‌ي رسمي آخرين حکم کارگزيني
– براي کارمندان بخش خصوصي‌: گواهي اشتغال به کار روي سربرگ رسمي شرکت و به زبان انگليسي
– براي صاحبان شرکت‌هاي خصوصي: ترجمه‌ي روزنامه رسمي شرکت به همراه رزومه‌ي شرکت به زبان انگليسي، دو سري کپي از اصل مدارک فارسي.
– براي دانشجويان و اعضاي هيئت علمي دانشگاه‌ها: کارت بين‌المللي دانشجويي يا کارت عضويت هيئت علمي.
– براي مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و يا کارت بازرگاني
مشروح عمليات آخرين ماه حساب بانکي شخصي: پرينت حساب بانکي بايد روي سربرگ انگليسي بانک و مهرشده به سفارت يونان ارائه شود. (با گردش مالی حداقل 40 میلیون تومان)
ترجمه‌ي يک سند مالکيت، دو سري کپي از اصل مدارک فارسي (اختیاری است اما کمک بسیار زیادی به اخذ ویزا می کند)
بليط هواپيما يا رزرواسيون قطعي رفت و برگشت به مقصد يونان
رزرو هتل در يک يا چند شهر يونان براي کل مدت اقامت
بيمه مسافرتي
متقاضيان ويزا بايد بيمه‌ مسافرت فردي يا جمعي داشته باشند. اين بيمه بايد هزينه‌هاي احتمالي بازگشت به ميهن تحت مراقبت‌هاي پزشکي، هزينه‌هاي احتمالي نياز به درمان و يا هزينه‌هاي بيمارستاني اضطراري را پوشش دهد و تا پايان طول اقامت در تمام کشورهاي منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بيمه براي هر شخص مبلغ سي‌هزار يورو مي‌باشد. شرکت بيمه‌گذار بايد نماينده‌اي معتبر در کشور يونان داشته باشد. در ضمن شخص دعوت‌کننده در يونان نيز مي‌تواند بيمه‌ي مسافري را با يک شرکت بيمه در يونان انجام دهد.

نکات ضروري
اگر خانوادگي سفر مي‌کنيد، براي هر کدام از اعضا بايد مجزا فرم پر کنيد. باقي موارد اين مدارک هم تا حد امکان براي هر نفر بايد به صورت جداگانه تهيه بشود. تمام افراد بالاي ?? سال انگشت‌نگاري مي‌شوند.
از کليه‌ي مدارک بايد يک فتوکپي هم داشته باشيد. اصل مدارک به شما بازگردانده مي‌شود و کپي آن‌ها براي بررسي نزد بخش ويزاي سفارت يونان مي‌ماند.
زمان و هزينه صدور ويزاي يونان

بررسي اوليه‌ مدارک به منظور صدور ويزا معمولا دو هفته طول مي‌کشد. در اين مدت گذرنامه شما پيش سفارت باقي مي‌ماند. سفارت پس از دريافت مدارک به شما رسيد مي‌دهد و در اين رسيد تاريخ و زمان مراجعه به سفارت براي پاسخ نهايي ذکر شده است. هنگام مراجعه مجدد لازم است که اين رسيد را همراه داشته باشيد. قيمت ويزاي يونان 60 يورو است که زمان ارائه‌ مدارک به صورت نقد در سفارت پرداخت مي‌کنيد. اين مبلغ بابت بررسي درخواست و مدارک شماست و در هيچ حالتي سفارت اين مبلغ را برنمي‌گرداند.

منبع سایت زورق