Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /home/hoteltic/public_html/wp-content/plugins/wp-notification-bars/includes/class-wp-notification-bars-shared.php on line 558
راهنمای پذیرش آنلاین تحصیل رایگان در اروپا - هتل تیکت

راهنمای پذیرش آنلاین تحصیل رایگان در اروپا

اگر مخاطب سلسله گفتارهای معرفی فرصت های تحصیلی و بورس در خارج از کشور روزیاتو در ۱۱ ماه اخیر بوده باشید، موضوعات متنوعی در فرآیند تحصیل در خارج از کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت و با توجه به استقبال مخاطبان گرامی، این رویه همچنان ادامه خواهد یافت.

با توجه به اینکه روزهای پایانی سال، معمولا مصادف می شود با آخرین فرصت های برای ارسال مدارک و تکمیل پرونده متقاضیان تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور (به خصوص اروپا)، گفتار امروز، نکات مهمی که باید برای اپلای در نظر داشته باشید را ارائه می کند و به طور اختصاصی، به مقصدهای تحصیلی شمال اروپا می پردازد.

قبل از ادامه گفتار، توصیه می‌کنیم ۲۴ اپلیکیشن خوب برای تحصیل در خارج از کشور را در این لینک مشاهده کنید که استفاده از آن‌ها، راهنمای خوبی برای اپلای و آگاهی از فرصت‌های تحصیلی و بورس خواهد بود.

ap18

تحصیل در خارج و صدها هزار مشتاق

تحصیل در خارج از کشور، بخشی از سبک زندگی دانشجویان و دانش آموختگان ایرانی را تشکیل می‌دهد و بسیارند افرادی که قصد دارند تا بعد از اتمام تحصیلات متوسطه یا کارشناسی، جلای وطن کرده و در یکی از مقصدهای تحصیلی معروف یا غیر معروف برای ایرانیان در ۵ قاره، زندگی دانشجویی خود را ادامه دهند.

برخی از کسانی به دنبال تحصیل در خارج از کشور هستند، هدفی ندارد و تنها ترک وطن را در نظر می‌گیرند و به دلیل آن‌که هدف خاصی مد نظر ندارند، در فرآیند تحصیل با مشکلات عدیده‌ای مواجه می‌شوند.

ap1

توصیه می‌شود در فرآیند تحصیل در خارج از کشور، به این مقوله هم‌چون یک پروژه نگاه کرده و برایش نقطه شروع و پایان، برنامه زمان بندی و روش اجرا در نظر بگیرید تا برنامه موفقی را دنبال کنید. رشته و دانشگاه مورد نظر شما در کشورهای مختلف دنیا، متفاوت است و همه جا، کیفیت ثابتی ارائه نمی‌شود.

مثلا تحصیل در رشته‌های نفت و گاز در مالزی یا فیلپین، ارزش بسیار کم‌تری نسبت به تحصیل در کره جنوبی، هلند یانروژ دارد. همین طور برای تحصیل در رشته های هنر و معماری، فرانسه و ایتالیا، مقصد بهتری از هندوستان یا حتی اسپانیا خواهد بود و اگر هم حوصله اخذ روادید شنگن را ندارید، دانشگاه های ترکیه می تواند انتخاب خوبی باشد.

بنابراین، هدف گذاری در فرآیند تحصیل اهمیت بسیار دارد.

ap2

میزان علاقه دانشجویان ایرانی برای تحصیل در خارج از کشور در چند دهه اخیر به شدت افزایش داشته و به نظر می‌رسد، با توجه به تغییر سیستم آموزشی و پرداخت شهریه در برخی از مقصدهای تحصیلی معروف ایرانیان در جهان مثلا سوئد و فنلاند، هم‌چنان تحصیل در آن‌سوی آب‌ها مورد علاقه دانشجویان ایرانی است.

سالانه ده ها ‌هزار متقاضی شرکت در آزمون‌های بین المللی زبان مانند IELTS, TOEFL, GRE, GMAT در سنترهای تهران و مراکز استان‌های کشور ثبت نام می‌کنند تا از فرصت‌های تحصیلی مختلف در سراسر جهان استفاده کنند. یکی از مهم‌ترین نیازمندی‌های پذیرش (ADMISSION’S REUQIREMENTS) برای تحصیل در دانشگاه‌ها، در اختیار داشتنمدرک صلاحیت زبان انگلیسی (English language proficiency) است.

ap3

اگر متقاضی (applicants)، خواهان تحصیل در دانشگاه‌های آمریکای شمالی یا رشته‌های مربوط به MBA باشد، از وی درخواست می‌شود که کارنامه GRE-GMAT ارائه کند. اما به‌طور کلی، از دانشجویان خارجی علاقمند به تحصیل در دانشگاه‌ها، برای تحصیل به زبان انگلیسی، مدرک آیلتس و تافل درخواست می‌شود که حداقل نمره ۶ از ۹ برای آیلتس و نمره ۷۹ از ۱۲۰ برای تافل اینترنتی مورد نیاز است. الزامی برای ارائه مدرک GRE جهت تحصیل در اروپا ندارید.

ap4

به همین خاطر، سالانه ده ها هزار دانشجوی ایرانی روانه کلاس‌های آمادگی آزمون تافل و آیلتس و جی آر ایی می‌شوند تا خود را برای شرکت در این آزمون‌های بین المللی نسبتا گران آماده کنند. کسب و کار گسترده‌ای در این زمینه راه اندازی شده و ظرفیت‌های آموزش مجازی نیز اکنون در اختیار خیل مشتاقان تحصیل در خارج از کشور قرار دارد.

بنابراین، اگر خواهان تحصیل رایگان یا غیر رایگان در آن‌سوی آب‌ها هستید، توصیه می‌شود در اسرع وقت نسبت به دریافت مدارک زبانی فوق الذکر، اقدام کنید. چرا که هر ساله هزینه آزمون گران شده و دریافت نمره بالاتر در آن به دلیل رقابت گسترده، سخت‌تر می‌شود.

تحصیل در خارج برای دانشجویان ایرانی، در مقصدهای تحصیلی خاصی در چند دهه اخیر صورت گرفته است که در ادامه به راهنمایی آنلاین در این زمینه می‌‌پردازیم.

اپلای آنلاین را فراموش نکنید

ap5

برخی از متقاضیان تحصیل در دانشگاه‌های خارج از کشور، به جای آن‌که از ظرفیت‌های اینترنتی برای یافتن مقصدهای تحصیلی بر اساس رشته مورد نظر و تعامل با اساتید و دانشکده مذکور جهت بررسی فرصت‌های تحصیلی و بورس اقدام کنند، راه آسان‌تر اما پر هزینه تعامل با موسسات اعزام دانشجو را در پیش می‌گیرند.

برخی از این موسسات، غیر مجاز بوده و مجوز وزارت علوم را ندارند. فهرست موسسات مجاز اعزام دانشجو را در این لینکمشاهده کنید. موسسات مجاز، بر اساس کشورها و دانشگاه های خاصی نسبت به پذیرش دانشجو اقدام کرده و البته، تعرفه خاصی هم طبق ضوابط وزارت علوم دارند.

ap0

اما موسسات غیر مجاز، معمولا قرارداد مکتوبی با متقاضی نداشته و خود را متعهد به انجام کاری بعد از اخذ پذیرش احتمالی نمی دانند و بارها مشاهده شده که افراد زیادی در دام این شرکت های غیر مجاز بعضا اینترنتی قرار می‌گیرند.

ap6

سایت وزارت علوم که فهرست موسسات مجاز اعزام دانشجو را معرفی کرده است

بنابراین، جهت تسریع و تسهیل کار و کاهش هزینه‌ها، حتما از ظرفیت‌های اینترنتی دانشگاه‌ها، جهت اپلای استفاده کنید. اکنون کلیه دانشگاه‌های جهان، دارای درگاه بوده و به زبان انگلیسی معمولا اطلاعات مورد نیاز دانشجویان خارجی را ارائه کرده‌اند.

برای اپلای آنلاین، سطح زبان انگلیسی متوسط و آشنایی با اصول اولیه apply و هم‌چنین پرداخت application fee ضروری است. یعنی شما هم باید دانش زبانی داشته باشید و هم در صورتی‌که از شما برای بررسی مدارک، هزینه درخواست شد، آن را با کارت اعتباری ارزی پرداخت کنید.

این هزینه‌ها را اگر خودتان قادر به پرداخت نیستید، از ده‌ها شرکت پرداخت مجازی در کشور می‌توان استفاده نمود.

فواید اپلای آنلاین چیست؟

ap7

اپلای آنلاین فواید بسیاری برای متقاضیان تحصیل در دانشگاه‌های خارج از کشور دارد:

  • کاهش قابل ملاحظه هزینه‌های ثبت نام در دانشگاه
  • آشنایی با فرصت‌های گسترده تحصیلی در رشته‌های مختلف در دانشگاه مقصد.
  • آشنایی با صدها فرصت بورسیه و تحصیل رایگان در دانشگاه مقصد.
  • رایزنی و تعامل با اساتید دانشگاه (faculty members)
  • تعامل با اساتید دانشکده مورد نظر شما جهت سرپرستی مقطع تحصیلی (supervision)
  • آشنایی با دانشجویان ایرانی و غیر ایرانی شاغل به تحصیل در دانشگاه مقصد.
  • آشنایی با اولویت‌های تحقیقاتی دانشکده مقصد.
  • آشنایی با شیوه زندگی دانشجویی در دانشگاه
  • ابزارهایی برای رزرو محل اقامت و انجام امور اولیه بعد از ورود به کشور مقصد.

ap8

توصیه نامه، فرمت خاصی ندارد

این‌ها، بخشی از فواید اپلای آنلاین و آشنایی با درگاه دانشگاه‌ها بوده که فواید بسیاری را برای متشتاقان تحصیل به همراه دارد. بنابراین حتی الامکان از ظرفیت‌های اپلای آنلاین استفاده کرده و بخشی از فعالیت‌های فرآیند تحصیل در خارج از کشور را در بستر مجازی راهبری و هدایت کنید.

برخی از دانشگاه‌ها، از شما درخواست می‌کنند که به عنوان بخشی از نیازمندی‌های پذیرش، ۲ یا ۳ مورد توصیه نامه تحصیلی (recommendation letter) نیز علاوه بر رزومه و ریز نمرات ترجمه شده، به application package اضافه کنید. این توصیه‌نامه‌ها می‌بایست از اساتید یا افرادی که با شما کار کرده‌اند و توانایی علمی و تجربی شما را آگاهی دارند، اخذ و ارسال شود.

ارسال این توصیه نامه، بعضا بایستی اینترنتی صورت بگیرد. یعنی دانشگاه از شما می‌خواهد تا از اساتید مورد نظر خود بخواهید تا RL ها را به صورت اینترنتی در درگاه دانشگاه ثبت و ارسال کند. بنابراین، باز اپلای آنلاین اهمیت دارد. چرا که هزینه پست توصیه نامه به دانشگاه مقصد، هزینه بر خواهد بود و احتمال مفقود شدن نیز وجود دارد.

فرصت‌های تحصیل مجانی در سوئد

a9

سوئد کشوری سرد در شمال اروپا، یکی از مقصدهای تحصیلی مهم ایرانیان تا سال ۲۰۱۰ میلادی بود که تحصیل در آنجا رایگان تمام می‌شد. اما با تغییر رویه آموزشی برای شهروندان خارج اتحادیه اروپا، اکنون برای مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، سالانه بین ۱۰ تا ۳۰ میلیون تومان باید پرداخت کرد.

اخذ روادید تحصیلی از این کشور سبب می‌شود تا شما فرصت بازدید از ۲۴ کشور عضو معاهده شنگن را داشته باشید و در حین تحصیل، به راحتی و با هزینه کم، به اروپا گردی اقدام کنید.

اما هم چنان تحصیل به زبان سوئدی در دانشگاه‌های این کشور برای خارجی ها رایگان است. اگر هم چنان قصد تحصیل در این مقصد دانشگاهی خوب جهان را دارید، توصیه می‌کنیم:

ap10

  • فرصت‌های تحصیلی دانشگاه‌های سوئد را در این لینک مشاهده کنید.
  • برای تحصیل در مجانی در سوئد، از فرصت‌های معافیت در پرداخت شهریه از این آدرس استفاده نمایید.
  • برای تحصیل مجانی در دانشگاه‌های سوئد، از فرصت‌های تحصیل در مقطع دکترا استفاده کنید.
  • دانشگاه سلطنتی استکهلم (KTH) مقصد شماره ۱ تحصیل ایرانیان در رشته‌های فنی در این کشور به شمار می‌رود.
  • فرصت‌های تحصیلی رایگان در دانشگاه اوپسالا، یکی از ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان را اینجا ببینید.
  • هیچ معافیتی برای عدم پرداخت هزینه ۹۰۰ کرونی مربوط به APPLICATION FEE وجود ندارد.

برای تحصیل در رشته‌های فنی و مهندسی در این کشور، دانشگاه چالمرز گوتنبرگ و سلطنتی استکهلم توصیه می‌شود.

ap11

برای تحصیل در رشته‌های اقتصاد و مدیریت، دانشگاه گوتنبرگ و کارستاد توصیه می‌کنیم. برای تحصیل در رشته‌های پزشکی نیز،‌ دانشگاه کارولینسکا استکهلم انتخاب خوبی خواهد بود. اگر با هوای سرد مشکلی ندارید،‌ دانشگاه Luleo نیز انتخاب خوبی خواهد بود و فرصت های بورسیه خوبی دارد.

فرصت‌های تحصیل مجانی در فنلاند

ap12

کشور دیگر عضو معاهده شنگن، فلاند است که مقصد تحصیلی کم‌تر شناخته شده‌ای برای ایرانیان به شمار می‌رود اما به عنوان همسایه سوئد، مقصد تحصیلی با کیفیت محسوب می‌شود.

فنلاند، مقصد تحصیلی رایگان برای ایرانیان تا سال ۲۰۱۶ میلادی بود. از این سال به بعد، تنها رشته‌هایی که به زبان فنلاندی ارائه می‌شود، تحصیل مجانی برای شهروندان خارج اتحادیه اروپا، در دسترس است. بنابراین اگر قصد دارید در رشته‌های انگلسی زبان در مقطع کارشناسی تا دکترا تحصیل کنید، می‌بایست شهریه پرداخت کنید.

اما فرصت‌های تحصیل مجانی فراوانی هم چنان در این کشور در دسترس است. به توصیه‌های زیر توجه کنید:

  • برای آگاهی از فرصت‌های تحصیل در فنلاند، به این آدرس مراجعه کنید.
  • برای آگاهی از فرصت‌های بورسیه در دانشگاه‌های فنلاند، به این لینک مراجعه نمایید.
  • فرصت‌های بورسیه در دانشگاه‌های هلسینکی را در این آدرس مشاهده نمایید.
  • برای تحصیل در دانشگاه‌های فنلاند، از طریق سیستم مرکزی پذیرش به صورت آنلاین اقدام فرمایید.
  • فهرست کلیه دانشگاه‌های فنلاند که فرصت‌های تحصیل مجانی با ظرفیت اپلای آنلاین را در اختیار شما قرار می‌دهند را در ایننشانی دنبال کنید.
  • سفارت ایران در هلسینکی می‌تواند اطلاعات خوبی راجع به فرصت‌های زندگی و تحصیلی در این کشور در اختیارتان قرار دهد.
  • سفارت فنلاند در تهران، برای مشورت درباره فرصت‌های تحصیلی و اخذ روادید، در نظر داشته باشید.

تحصیل در فنلاند در کلیه دانشگاه‌ها و رشته‌های فنی و مهندسی، علوم نظری و هنر امکان پذیر بوده و یکی از برترین سیستم‌های آموزش آکادمیک در جهان را در اختیار دارد. با این حال، هیچ یک از دانشگاه‌های فنلاند، در فهرست ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان قرار ندارد. اما همگی مورد تایید اداره کل دانش آموختگان وزارت علوم کشورمان است و برای شما، امکان دریافت ارز دانشجویی و ارزشیابی مدرک تحصیلی فراهم خواهد بود.

فرصت‌های تحصیل مجانی در نروژ

ap13

نروژ، کشور نفت خیز شمال اروپا، یکی از ثروتمندترین کشورها اروپا و جهان محسوب می‌شود و به همین خاطر، تحصیل در کلیه رشته‌ها در دانشگاه‌های این کشور برای شهروندان خارج از اتحادیه اروپا کاملا رایگان است. در واقع، شما می توانید به زبان انگلیسی در هر رشته ای که علاقه دارید، به زبان انگلیسی تحصیل کنید و شهریه هم از شما اخذ نخواهد شد.

در واقع اکنون، تنها کشور اروپا که کلیه فرصت‌های تحصیلی در آن رایگان است، کشور نروژ بوده که برای تحصیل در دانشگاه‌های این کشور نیازی به پرداخت شهریه نیست، اما هزینه‌های زندگی با کرون بالای ۴۰۰ تومان این کشور، کمی گران تمام می‌شود.

بنابراین، اگر قصد تحصیل تمام رایگان در برترین دانشگاه‌های قاره سبز را دارید، انتخاب نخست شما قطعا نروژ است. این کشور، در رشته‌های فنی و مهندسی به خصوص در زمینه نفت و گاز و پتروشیمی، مقصد شماره ۱ اروپا بوده و هر ساله صدها دانشجوی مستعد (qualified applicants) در این کشور انتخاب و مشغول به تحصیل می‌شوند.

شرکت های نفتی معروف دنیا در زمینه‌های مختلف اکتشاف، فراساحل و حمل و نقل دریایی، در این کشور به خصوص مناطق جنوبی و شمالی مشغول به فعالیت هستند و این مقوله، بستر خوبی برای دریافت فرصت‌های کارآموزی، حین و پس از تحصیل خواهد بود.

ap14

باید توجه کنید که در برخی از شهرهای این کشور، مانند اسلو و استاوانگر، دانشگاه‌های معتبری وجود دارد که سالانه پذیرای ده‌ها هزار نفر از سراسر قاره سبز است. در این دو دانشگاه نیز،‌ دانشجویان بسیاری مشغول به تحصیل هستند و البته، پذیرش در آن‌ها خیلی رقابتی است و دانشجویان باید از رزومه قوی برخوردار باشند.

برای تحصیل در دانشگاه‌های این کشور بر خلاف سوئد، سیستم مرکزی اپلای آنلاین وجود ندارد و دانشجو موظف است تا به‌صورت اختصاصی برای هر دانشگاه که مد نظرش است، به‌صورت آنلاین apply کند.

یعنی اگر شما قصد تحصیل در دانشگاه علم و صنعت NTNU را دارید، باید به بخش apply مراجعه کرده و فرم مربوط را تکمیل و مدارک را ضمیمه کنید. بعد از ضمیمه شدن مدارک، اصل ترجمه رسمی مدارک را به نشانی دانشگاه برای بررسی نهایی ارسال کنید.

apn

تصویر ایندکس دانشگاه NTNU نروژ و بخش های مختلف برای آگاهی از فرصت های تحصیلی رایگان

نمونه فرصت های تحصیلی کارشناسی ارشد رایگان در دانشگاه NTNU

International Master’s

International master’s degrees are programmes taught entirely in English where the student studies for two years at NTNU.

Erasmus+: Erasmus Mundus Master’s

A programme where the student takes part of his or her studies at NTNU and part of his or her studies at other partner institutions and is awarded a joint or double degree at the completion of the programme.

Joint Nordic Master’s

A programme where the student takes part of his or her studies at NTNU and part of his or her studies at a Nordic partner institution and is awarded a joint or double degree at the completion of the programme.

دانشگاه‌های نروژ برای پذیرش در ترم پاییز، هر یک deadline خاص خود را دارد که با مراجعه به بخش admission هر دانشگاهی، اطلاعات مربوط به نیازمندی‌های پذیرش به خصوص شیوه اپلای، شیوه ضمیمه کردن توصیه نامه‌ها و هم‌چنین زمان‌های مهم در اختیار دانشجویان آینده (future students) قرار می‌گیرد.

جهت اپلای در دانشگاه‌های نروژ، توجه به موارد زیر اهمیت دارد:‌

  • بالاترین میزان بورسیه در مقطع دکترا در جهان، توسط دانشگاه‌های این کشور در اختیار PhD student قرار می‌گیرد.
  • تحصیل در کلیه رشته‌ها در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا در این کشور رایگان است.
  • اگر موفق به دریافت بورس تحصیلی شوید، حقوق ماهانه شما بخشی از فرصت‌های اقامتی بعد از تحصیل را برایتان فراهم خواهد کرد.
  • تحصیل در مقطع کارشناسی در این کشور، فقط به زبان نروژی امکان دارد که شبیه زبان سوئدی است و یادگیری آن برای کسانی که قصد تحصیل و کار در این کشور دارند، توصیه می‌شود.
  • فرصت‌های اقامتی در این کشور را از طریق این نشانی دنبال کنید.
  • فرصت‌های تحصیلی در نروژ به صورت یکپارچه در این لینک در دسترس خواهد بود.
  • اگر علاقمند به تحصیل در این کشور هستید، درگاه سفارت ایران در اسلو انتخاب خوبی است.
  • سفارت نروژ در تهران نیز اطلاعات خوبی درباره فرصت‌های تحصیلی و بورس در این کشور در اختیارتان قرار می دهد.
  • برای رشته‌های فنی و مهندسی به خصوص نفت و گاز و مدیریت انرژی، دانشگاه NTNU و STAVANGER توصیه می‌شود.

فرصت‌های تحصیل مجانی در آلمان

ap15

تحصیل در آلمان معمولا کم هزینه است و به نسبت سوئد و فنلاند و سوییس، هزینه زیادی نخواهد داشت. اما مقوله مهمی که باید در تحصیل در این کشور در نظر داشت، یادگیری زبان آلمانی است چرا که اکثر دانشگاه‌ها، در بسیاری از رشته‌ها، زبان آلمانی را تدریس می‌کنند.

زبان آلمانی بر خلاف فنلاندی و سوئدی و نروژی و حتی ایتالیایی، یکی از زبان‌های مطرح دنیا به خصوص در دنیای صنعت و تجارت بوده و به همین خاطر، دانشگاه‌های آلمان برای تحصیل دانشجویان خارجی، تمایل زیادی به جذب دانشجویی دارند که به زبان این کشور مسلط باشد و مدرک B1 آلمانی که از گوته تهران هم می‌توانید اخذ کنید، داشته باشد.

ap16

تحصیل در آلمان در ۴ دهه اخیر با استقبال گسترده ایرانیان مواجه شده و هم اکنون صدها دانشجوی ایرانی در این کشور مشغول به تحصیل و تحقیق هستند. یکی از مقصدهای تحصیلی مهم ایرانیان در قاره سبز، آلمان است که عضو شنگن نیز بوده و امکان گردش ۹۰ روزه آسان بدون روادید در ۲۴ کشور اروپا را برایتان فراهم خواهد کرد.

تحصیل در آلمان کم هزینه است و دانشگاه‌ها، حتی اگر هزینه‌ای هم دریافت کنند، زیر ۶۰۰ یورور در ترم است و معمولا این هزینه را نیز به صورت اقساط می توان پرداخت کرد. برای آشنایی با سیستم آموزشی و پذیرش دانشگاه ها و آزمون های ورودی، درگاه وزارت آموزش و تحقیقات فدرال آلمان، پیشنهاد خوبی برای بررسی و طرح پرسش است.

در آلمان،‌هر دانشگاهی سیستم پذیرش خاص خود را دارد و سیستم مرکزی پذیرش در دسترس نیست. یعنی شما باید به صورت آنلاین از طریق بخش APPLY هر دانشگاه، بر اساس ADMISISONS REQUREMENTS و DEADLINE معرفی شده، مدارک را ارسال کنید.

توصیه می‌کنیم اگر به دنبال مقطع دکترا هستید، قبل از ارسال مدارک، thesis proposal خود را با اساتید دانشکده مقصد هماهنگ کنید تا دانشگاه بتواند اولویت های تحقیقاتی خود را با پروپزال شما بررسی کند.

از بخش alumni (دانش آموختگان) در دانشگاه‌های آلمان نیز می‌توانید اطلاعات مربوط به تحصیل و اقامت در این کشور را دریافت کنید. بنابراین همواره در بررسی سایت‌های آلمانی، این قسمت را نیز زیر نظر داشته باشید.

برای آگاهی از فرصت های تحصیلی و بورس در آلمان، این لینک انتخاب خوبی خواهد بود. فرصت های بورسیه در این کشور نیز در این نشانی در دسترس است.

نکته‌های مهم جهت تحصیل رایگان در قاره سبز

ap17

  • تحصیل رایگان در قاره سبز، در اکثر کشورهای این قاره در دسترس است. اما می‌بایست به جز نروژ، از فرصت‌های بورسیه در دانشگاه‌های مختلف این کشور نیز بهره برد.
  • برای تحصیل در دانشگاه‌های اروپایی، با دانلود اپلیکیشن دانشگاه، کلیه اطلاعات مربوط به پذیرش و ارسال مدارک در اختیار شما قرار می گیرد و با این کار، نیازی به استفاده از خدمات موسسات اعزام دانشجو نخواهد بود.
  • تحصیل در زبان انگلیسی در اکثر کشورهای اروپایی، نیازمند آیلتس ۶.۵ آکادمیک و ۸۰ تافل اینترنتی خواهد بود.
  • معمولا تحصیل رایگان یا حتی غیر رایگان در دانشگاه‌های قاره سبز، نیازی به ارائه مدرک GRE-GMAT‌ندراد.
  • آخرین اطلاعات از فرصت‌های بورسیه در اروپا را در این لینک مشاهده فرمایید.
  • توصیه‌نامه تحصیلی برای پذیرش در دانشگاه های قاره سبز، شرط لازم برای ADMISSION است و شرط کافی نیست.
  • قبل از اقدام برای تحصیل در دانشگاه خاص در قاره سبز، اعتبار و صلاحیت دانشگاه را از اداره کل دانش آموختگان وزارت علومکشورمان استعلام کنید

منبع :سایت روزیاتو

هتل تیکت وب‌سایت
هتل تیکت مطمئن ترین و بهترین رزرو ها را در کمترین زمان و با بهترین قیمت تقدیم شما خواهد کرد!

‫2 نظر

  • هتل تیکت گفت:

    سلام
    شما مراحل زیر رو پیش رو دارید:
    ترجمه رسمی تمامی مدارک دانشگاهی و دوره هایی که گذاروندید
    پروپزال و رزرومه انگلیسی تهیه کنید
    اگر مدرک آیلتس دارید ارتقا بدید
    لیستی از داشگاههایی که مورد نظرتون هست رو تهیه کنید
    اگر مدرک آیلتس ندارید از دانشگاههای آلمانی زبان اقدام کنید
    تقریبا همه دانشگاههای معتبر دنیا سایت آنلاین برای پذیرش دارند ، مدارک و درخواست خود را آپلود کنید
    ثبات قدم داشته باشید و برای همه دانشگاه های مدنظر درخواست رو ارسال کنید
    مواردی داشته ایم که برای ۵۰ دانشگاه درخواست فرستاده شده و بالاخره جواب مثبت دریافت شده است
    با توجه به شرایط شما امیدوار به دریافت بورسیه هم باشید
    با آرزوی موفقیت برای شما کاربر گرامی

  • بهاره.درخشانمهر گفت:

    با.سلام.من.ارشد.زیست.از.دانشگاه.ازاد.تهران.با.معدل.۱۹٫۵٫و.۴٫مقاله.داخلی.و.یک.خارجی.چاب.شده.و۲۶٫ماه.سابقهکار.در.این.رشته..زبن.انگلیسی.خوب.برایگرفتن.بورسیهدر.مقطع.دکترا.راهنمایی.کنید.متشکرم

  • دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.