راهنمای ویزای شینگن (سوالات متدوال ۱)


سوال: همسر من از قراره از يه کمپاني توي هلند دعوتنامه بگيره، منم مي‌تونم به‌‌‌ عنوان همراه باهش برم؟
و اينکه تاريخ دعوت نامه بايد با تاريخي‌ که شرکت گلوبال وقت ميده يکي‌ باشه يا سفارت وقت مجدد ميده و تاريخ بايد با تاريخ سفارت يکي‌ باشه؟
پاسخ:شما بايد بصورت مجزا براي دريافت ويزا اقدام كنيد ، ولي پروسه وقت شما با همسرتون يكسان ميتونه باشه ، ولي بايد مداركتون رو كامل كنيد .

سوال:من به همراه خانواده تابستون ويزاي هلند گرفتيم و يه ماه اقامت داشتيم اونجا. خاله ام که اونجا زندگي مي کنه دعوتنامه فرستاده بود برامون.
الان براي عيد مي خواستيم دوباره اقدام کنيم بريم ولي ايندفعه بدون دعوتنامه. مي خواستم ببينم اين مسئله که دفعه ي قبل دعوتنامه داشتيم و الان نداريم مشکلي ايجاد نمي کنه؟
پاسخ:شما اولين مورد كه بايد مد نظرتون باشه به دليل تعدد درخواست وقت حتما بازده زماني سفرتون رو مشخص كنيد .
مشكل ايجاد نميكنه نميتونه سوال منطقي باشه ، شما بايد مدارك مورد نياز سفارت رو بصورت كامل به شركت وي اف اس تحويل بديد ولي از شانس بالايي برخوردار هستيد جهت اخذ ويزا

سوال:من قبلا دعوتنامه دادن ۲ بار رفتم يك بار پارسال ۲ ماه مولتي دادن يكبار امسال سه ماه مولتي مي خواستم الان دوباره درخواست ويزا يك ساله مولتي بدم ولي ميخوام ۲ هفته اي برم تاريخ پروازم هم ۲ هفته اي… سوال اول به نظرتون بنويسم ۳۶۵ روز يا نه ؟ سوال دوم اگه ۳۶۵ روز نوشتم بيمه مسافرتي بايد چند وقت باشه همون ۲ هفته طبق بليط قبول يا نه ايراد داره مرسي؟
پاسخ:سوال شما به نظر ميرسه كامل نيست شما محدوده سفر رو كه مشخص ميكنيد بايد با مدرك باشه ، يعني طبق بليط رفت و برگشت شما بر روي پرونده شما اقدام ميشود و انتخاب ويزا مولتي و محدوده اون در قسمت ديگر از اپليكشن فرم هست كه كاملا مجزاست و اونجا مي تونيد انتخاب كنيد

سوال: من و همسرم و دختر ۲ ساله ام براي تعطيلات عيد قصد سفر داريم من و همسرم يک حساب بانکي مشترک داريم آيا ايراد ميگيرند؟
بعد يه سوال ديگه مدارکي که از محل کارم ميگيرم به زبان انگليسي است آيا باز هم احتياج به مهر دارالترجمه دارد؟
پاسخ:حساب بانكي مشترك عالي هست و ايرادي گرفته نمي شود .اگر در ارگان هاي دولتي كار ميكنيد و به شما گواهي به زبان انگليسي در سربرگ و بامهر داده مي شود نياز به مهر دارالترجمه نمي باشد

سوال:به نظر شما براي مدت ۱۴ روز … همه ۱۴ روز رو بزنيم هلند يا کشور ديگه ايي هم بزنيم مشکل ساز نميشه در روند صدور
۲ ) خانوم بنده خانه داره … مدارک کاري که نداره … ماليش رو چکار بکنم … اصلا نيازي هست
پاسخ: محدوده سفر بستگي به خود شما داره و شما مي بايست طبق محدوده سفر مدارك رزرو هتل و بليط پرواز ارائه دهيد .
موضوع دوم هم بستگي به شغل شما و چند عامل ديگه داره ، ميتونه از مدارك مالي شما استفاده كنه

سوال:بعد از ارسال ايميل جهت گرفتن وقت مصاحبه به vfs چند روز بعد رو معمولا زمان تحويل مدارک اعلام ميکنن؟
پاسخ:بستگي به نوع درخواست شما داره اگر بيزينس باشه بين دو تا سه روز اگر توريستي باشه تا يك هفته

سوال:من ۲۹ سال سن دارم در حال حاضر در يک شرکت مشغول کار هستم. سه سال بيمه دارم و ملکي هم به نام من نيست. تا بحال ويزاي شينگن نگرفتم اما ۲ تا ويزاي چين، ويزاي عمان و سفر به گرجستان هم داشتم.موجودي حساب تا ۵۰ ميليون تومان با گردش سه ماهه حدود ۴۰ ميليون تومان ميتونم ارائه بدم. مجرد هستم و تنها هم ميخوام ويزا رو بگيرم.
به نظر شما اقدام بکنم شانسي براي ويزا دارم؟ و از کدوم کشور اگر اقدام کنم نتيجه بهتري داره

پاسخ:يك برنامه مشخص سفر با مستندات كامل جمع اوري كنيد ، مطمنا شانس داريد

سوال:آيا نوشتن برنامه سفر در صورت داشتن دعوتنامه از هلند هم اجباري هست؟
پاسخ:نياز ضروري نيست ولي يك تكنيك هست ميتونين ازش بهره برداري مثبت كنيد

سوال:من و همسرم به همراه يک کودک ۵ ماهه تا به حال به اروپا سفر نکرديم و ميخوايم براي عيد از طريق سفارت هلند اقدام کنيم و ويزاي توريستي بگيريم. دعوتنامه نداريم ولي بقيه مدارک رو داريم. خودم شرکت دارم و همسرم هم شاغله. به نظرتون چقدر احتمال داره بهمون ويزا بدن؟
پاسخ:شانس اخذ ويزا مستقيم بر ميگرده به مستندات كه شما به سفارت ارائه مي دهيد . هرچقدر مستندات قوي تر ، شانس بيشتري براي اخذ ويزا براي شما محيا ميشه ، مطالب ارائه شده در اين صفحه رو با دقت بخونيد و مداركتون رو تكميل كنيد

سوال:بيمه مسافرتي رو ميشه اينترنتي تهيه کرد و همون رو پرينت گرفت و برد يا حتمن بايد حضورن مراجعه کنيم خود شرکت بيمه و بيمه رو بگيريم؟

پاسخ:بله شما مي توانيد از بيمه گذارهاي ايراني بصورت آنلاين خريداري کنيد و به شما يک کد رهگيري اختصاص داده مي شود از اون طريق مي تونيد پرينت بگيريد و به شرکت VFS تحويل دهيد .

سوال:من تا الان تجربه مسافرت به خارج از کشور را نداشتم و حالا ميخواستم درخواست ويزاي دو هفته اي واسه هلند بدم و برم خواهرم را ببينم و پيش اونم اقامت خواهم کرد ؛همه مدارکي که شما فرموديد را دارم فقط ميمونه رزرو هتل که من نياز ندارم و از يک آژانس پرسيدم گفت بايد حتما هتل رزرو کني وگرنه توي فرودگاه هلند جلويت را ميگيرند و برميگردونن يا اينکه حتما واست دعوتنامه فرستاده باشن ؛ميخواستم ببينم اين حرف واقعيت داره يا فقط ميخواست تورش را به من بفروشه که قيمتش هم ۱۰ ميليون بود و اينکه اگر اين حرف صحت نداره اصلا شانسي براي گرفتن ويزا دارم يا خير ؟ لطفا راهنمايي کنيد . متشکرم
پاسخ: شما اگه دعوت نامه داريد که هيچي فقط رزرو بليط و بيمه مسافرتي با خودتون ببريد اگه دعوت نام نداريد که بايد طبق ويزاي توريستي باشه يعني رزرو هتل داشته باشيد. اصلا نيازي نيست که از آزانس تور بگيريد يا حتي هتل براتون رزرو کنند. شما ميتونين از سايت بوکينگ خودتون اقدام کنيد. اگر کريديت کارت نداريد ميتونين از خواهرتون بخواين که يا اطلاعات مورد نياز کارتشون رو به شما بدن و يا خودشون اين کارو انجام بدن براتون. توي فرودگاه هلند، مامورهاي مرزي حتماً از شما سوال ميپرسند که کجا ميخواين بريد و يک رزرو هتل به تنهايي کفايت ميکنه نياز به تور نيست. يا اگر دعوتنامه هم داشتي مشکلي نبود. البته اين موضوع براي افرادي که اولين بار وارد هلند ميشن بيشتر صدق ميکنه.

سوال: ميخواستم بدونم براي کسي که ويزا يه ماه صادر شده حتما بايد براي يک ماه هتل رزور کنه؟اگه نه تا چند روز هتل رزور کنيم کافيه؟
پاسخ: ويزا شما يك ماهه صادر شده است بستگي به طول سفر شما در هلند دارد ، يكي از سوالاتي كه از من موقع ورود به هلند خواستند رسيد پرداخت هتل بود .

سوال:من و همسرم چهارشنبه ۱۵ نوامبر وقت داشتيم.
اولا اينکه اصلا معطل نشديم ما ساعت ۹ وقت داشتيم که ۸:۲۰ دقيقه رسيديم رفتيم بالا که ازمون خواهش کردن به لابي بريم و سر تايممون بريم بالا و ما رو هدايت کردن به لابي. زمان خوبي بود براي بررسي مجدد مدارکمون. و البته کمک به يه بنده خدايي که واقعا نميدونست چکار کنه و فرم درخواست رو کاملا اشتباه پر کرده بود که براش تکميل کرديم.
خودشون اعلام کردن کساني که تا ۹ وقت داشتن تشريف بيارن بالا. رفتيم داخل وقتمون رو چک کردن از گيت امنيتي رد شديم. حدود کمتر از ۱۰ دقيقه شمارمونو اعلام کردن و به کانتر مورد نظر رفتيم. يه دختر خانوم کم سن و سال کاراي ما رو انجام ميداد کاملا ريلکس بود و استرسي به ما وارد نميکرد کاملا شمرده شمرده مدارک رو چک ميکرد و داخل پاکت قرار ميداد. به ما گفت مدارکتون رو جدا جدا تحويل بديد. حتي جالب بود خودمون بهش مدارک سفر رو يادآوري کرديم. به ما گفت کپي لازم نيست و بردارين از داخل مدارکتون.
حتي اصل ترجمه مدارک رو از ما گرفت. واسم جالب بود. ميخوام بدونم به ما برميگردونن اينارو يا نه ؟
فقط بيمه مسافرتي رو کپي خواستن و بقيه رو هم مثل بليط و هتل گفت فرقي نميکنه. تمام تاريخ ها و اسم ها رو در رزرو هتل ها و بليط با برنامه سفرمون چک کرد.
انگشت نگاري شديم. ازمون براي برچسب DHL پرسيد و هزينه هم نفري ۱۰۲ يورو بود که به نظر ما ارزش نداشت و بهمون فرم رضايت نامه داد که شخص سوم بره و بگيره. بعدشم رفتيم هزينه رو داديم و شخصي که حسابدار بود برامون سفر خوشي در هلند آرزو کرد 🙂
فقط يه موضوع منو نگران ميکنه و اينکه يکي از هتل ها (پاريس) در تاريخ ۱۶ نوامبر بوک ما رو کنسل کرده به خاطر کريدت کارت. چقدر ميتونه تاثير بزاره در روند بررسي ؟
پاسخ: نگران موضوع كنسل شدن هتل نباشيد شما مدرک جعلی ارئه ندادید که بخواهید نگران باشید نهایتا سفارت یک واچر دیگه از شما درخواست خواهد کرد

 سوال: من و همسرم نزديک يک سال پيش ويزاي ۴۵ روزه مولتي هلند رو براي اولين بار گرفتيم و يک سفر ۲۱ روزه هم داشتيم، مي خواستم مجدد اقدام کنم ولي اين بار يک ساله مولتي، ميخواستم بپرسم چقدر احتمال داره يک ساله بدن ؟؟ يا حتماً بايد سه ماهه درخواست بدم بعد ۱ ساله ؟؟

پاسخ:باتوجه به تجربه اي که من دارم ويزاهاي که از سوي سفارت خانه هاي اروپايي صادر ميشه داراي يک روال خاص هست .
يعني اول اگر بصورت توريستي باشد بصورت يکبار ورود بار دوم مولتي ۴۵ روز بعد ۳ ماهه و بعد يکساله ، مجدد تاکيد ميکنم اين پروسه براي افرادي هست که درخواست ويزاي بيزينس ندارند اين پريود بايد طي شود .
البته چاشني شانس رو هم فراموش نکنيد ، احتمال اين موضوع رو هم بدهيد که امکان داره شما رجيکت شويد به دليل ناقص بودن مدارک يا نامشخص بودن دليل سفر .

سوال:من قبلا از آلمان و بلژيک و يونان شينگن داشتم. حالا ميخوام فرانسه اقدام کنم اما متاسفانه پاسپورت قبلي ام رو گم کردم. چگار بايد بکنم؟؟؟
پاسخ:متاسفانه كاري نمي تونيد انجام بدهيد ، شركت وي اف اس مستندات مي خواد بابت اين موضوع

سوال:آيا براي ارائه مدارک به سفارت هلند (يا همون شرکت گلوبال )، اگر هتل رو خارج از شهر رزرو کنم (به علت اينکه اکثر هتل هاي داخل شهر قابليت پرداخت داخل هتل و فري کنسل رو ندارن، يا خيلي قيمت ها بالا هستند و شک برانگيز)مثلا اگه هتل ۳۰ کيلومتر بيرون از شهر آمستر دام باشه و به طبع به شهر ديگه اي نزديکتر، مورد تاييد سفارت هست يا نه؟
سئوال دوم: در توضيح برنامه سفر ، فرضا اگه من هتل رو در نزديکي شهر روتردام به مدت ۵ روز رزرو کرده باشم و با توجه به نزديکي شهرها به هم، اعلام کنم که در اين ۵ روز ، ۲ روز روتردام، ۲روز آيندهون و ۱ روز لاهه مورد تاييده يا اينکه حتما بايد تک تک شهرها بصورت کاملا مجزا رزرو هتل داشته باشه.

پاسخ:فرقي نمي کنه هتل شما کجا رزرو شده باشه و شرکت گلوبال اصولا به شما هيچ مشاوره اي در هيچ زمينه نمي دهد چون مجاز به اينکار نمي باشد .
سفارت براي هتل شما و محدوده اون برنامه ريزي يا سوال نمي کنه پس اصولا اين گزينه مهم نيست .
در مورد سوال دوم شما بايد خدمتتون عرض کنم که شما بايد طبق برنامه اي که براي سفرتون به هلند مشخص نموده ايد و آن را ارايه مي دهيد مستندات هتل و … داشته باشيد . در غير اينصورت با مشکل مواجه خواهيد شد و من پيشنهاد مي دم اگر مي تونيد براي کل سفرتون يک هتل رزرو کنيد در بوکينگ که امکان کنسلي داشته باشد و بعد از صدور ويزا برنامه ريزي خاص خودتون رو انجام بدهيد .

سوال:ما به صورت يه گروه سه نفره براي گرفتن شينگن هلند اقدام کرديم و علي رغم کامل بودن مدارک مالي و شغلي دو نفرمون رو ريجکت کردن. فقط به يک نفر که شينگن قبلي داشت ويزا دادن. من با گردش مالي هفتاد ميليون و کارت نظام پزشکي و پروانه فعاليت در صنف نظام پزشکي و مدارک شغلي کامل و دوستم با همين مدارک و سند مالکيت داروخانه و گردش مالي بهتر، هر دو ريجکت شديم. ظاهرا ريجکت کردن شده منبع درآمد سفارت ها و پول ما خرج پناهنده هاي غيرقانوني هم وطن ميشه! کسي از دوستان نسبت به ريجکت خودش اعتراض کرده و جواب مساعدي گرفته؟
پاسخ:بستگي به کدي که به شما در ارتباط با ريجکت اختصاص داده شده داره که اگر تکميل نبودن مدارک يا مشخص نبود هدف سفر باشه جواب مثبت هست و با اعتراض امکان جواب گرفتن وجود دارد .

سوال:مورد فرم درخواست ويزا .اونم اينه که تو ويزاي توريستي ما ميتونيم يک بار ورود بودن يا چند بار ورود را انتخاب کنيم(مثلا من چند بار ورود را انتخاب کردم) و مدت تعداد روزي که ميخواهيم در حوزه شينگن بمانم را(من ۹۰ روز اتنخاب کردم) سوال من اينه ايا ما مدت زمان اعتبار ويزا رو هم ميتونم درخواست کنيم ؟ مثلا من تو مدت يک سال ميخواهم از اين ۹۰ روز استفاده کنم .اگه اين رو ميتونم انتحاب کنم تو کدام قسمت فرم بايد ذکر کنم (کدام بند فرم درخواست)؟ ممنون ميشم راهنمايي کنيد.
پاسخ:ويزاي توريستي از اسمش مشخص هست و قدري سفارت ها در صدور اين ويزا سخت گيري مي کنند .
پيشنهاد مي کنم اگر شما بدون دعوت نامه و فقط براي سفر به هلند اقدام کرده دوره۱۴ روز و يک بار ورود رو براي بار اول انتخاب کنيد .
در مورد ويزا مولتي هم اگر براي بار اول صادر بشه يک دوره …روزه و … روز اقامت مي باشد .

سلام به همه دوستان و مدير محترم سايت . من يکشنبه وقت تحويل مدارک رو داشتم که اينکار را انجام دادم البته يکسري مسائلي پيش امد که بعد از اينکه نتيجه ويزا امد براتون توضيح ميدم فقط چند تا نکته در مورد عکس خيلي دقت کنيد اکثر افراد مجدد همونجا با هزينه ۹ يورو ازشون عکس گرفتند اندازه ۳٫۵*۴٫۵ باشه و حدود ۷۰ درصد عکس مربوط به چهره باشه . خانم هايي که عکس با حجاب گرفتند دقت کنند که تمام صورت توي عکس ديده بشه . خوشبختانه ما از دوعکاسي مختلف عکس گرفته بوديم که يکي از اونها رو قبول کرد . ترجمه کارت ملي نياز نيست ما برده بوديم که بهمون برگشت داد . از بيمه نامه هم کپي کفايت ميکنه . حتما گذر نامه ها تون امضا داشته باشه و بعد ازش يک کپي با کيفيت از صفحه اولش بگيريد و گرنه مجبور ميشيد با هزينه ۱ يورو براي هر صفحه A4 اونجا تهيه کنيد . دوستاني که از شهرستان مراجعه ميکنند ميتونند با هزينه ۱۴ يورو به ازاي هر پاسپورت درخواست بدهند که براشون ارسال ميشه از طريق شرکت آرامکس ما هم همينکار را کرديم . کلا جو خوبي بود مشکل خاصي نداره . کساني که مدارک رو ميگيرند کاملا دوستانه برخورد ميکنند با صبر و حوصله حدود نيم ساعت براي هر نفر طول ميکشه براي ما دو نفر بوديم يکساعت طول کشيد افراد هر خانواده با هم پذيرش مدارک ميشه . مدارکشون داخل يک کاور قرارداده ميشه که بعدا توي سفارت بررسي کنند يک مقدار يورو اضافي همراه داشته باشيد حدود ۱۰۰ يورو براي موارد خاص که اگه نياز شد استفاده کنيد کارمند شرکت گفت ۱۶ سپتامبر نتيجه اش مياد تقريبا دوهفته ديگه يک روز طول ميکشه بفرستند مشهد البته خدا کنه که جوابش مثبت باشه

امروز به vfs واقع در پلاديوم رفتم و مدارکم رو تحويل دادم و تجربم روميخوام باهاتون سهيم بشم، ابتدا اينکه بچه هاي زير دوازده سال رو بي حجاب عکس بگيريد من براي جفت دخترام عکس با حجاب بردم و ايراد گرفتن که صورتش معلوم نيست که البته قضاوت نمي کنم (نه) يورو ميگيرن و عکس رو همون جا پنج دقيقه اي دادن به من،پس دو نفر شد هجده يورو، پس عکس رو بيرون ۳٫۵ در ۴٫۵ بگيريد که به هزينه نيفتيد، يه سامانه ي اس ام اس براتون فعال مي کنن البته اگه دوست داشته باشيد که جواب مصاحبه و ويزاتون رو اول به گوشيتون بعدايميل ميشه البته اجباري نيست اما لازمه بدونين سه يورو ميشه، که من اينکارو کردم.
سر تايم خودتون در برج پلاديوم حاضر بشيد نظم زيادي پيدا کرده به شماره ميدن منتظر ميمونيد حدودا دو ساعت که البته يه گزينه ي جديد هم اضافه کردن اونم بخش وي آي پي هست که پنجاه يورو هر کسي بخواد ازش اضافه تر ميگيرن براي هر نفر و آپشن هاش به اين شکله که يک ؛ توي صف نميمونيد کارتون زودتر انجام ميشه ازتون پذيرايي ميشه و نياز به اومدن وگرفتن دوباره ي جواب و پاستون نيست براتون ارسال مي کنن اما نفري علاوه بر ۶۰ يوروي سفارت هلند، ۲۸
يوروي vsf، پنجاه يورو نفري براي وي آي پي vap بايد پرداخت کنيد که مثل امروز من و بقيه کم کم دو ساعت تو نوبت نباشيد.
در ضمن از ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۷ اگه ويزاي شينگني داريد ببريد در غير اينصورت قبول نمي کنن و از پروندتون بر ميدارن دو تا ويزاهاي منو نزاشتن
نکته ي خيلي مهم من امروز يعني ۲۴ آگوست وقت مصاحبه داشتم و براي پنج سپتامبر يعني دوازده روز بعدش بليط رزرو کردم که گفتم نمي تونيم قبول کنيم بايد از هفت سپتامبر به بعد رزرو بزنيد دقيقا و لطفا رزرو بليط هاتون رو از تاريخي که داريد چهارده يا پانزده روز بعد بزنيد که من مجبور شدم کلي وقتم کشته بشه يک براي عکس بچه ها و هزينه ي اضافه و دوم براي رزرو بليط که بگم براتون اگه مثل من دچار اشتباه بشيد و دفتر هواپيمايي بي دقتي کنن با وجود اينکه من گفتم چهارده روز بعد از تاريخ مصاحبم به من رزرو بليط بدن اما باز بي توجهي کردن بايد از برج پلاديوم که به اجبار براي از بين نرفتن وقتتون بليط رزرو کنيد بايد نفري پنجاه هزار تومان نفري پول رزرو بديد باورتون ميشه؟ اگه ريجکت بشه اين پول برگردونده نميشه در غير اين صورت اما همون جا بايد بليط بگيريم که باز از پنجاه تومن که کميش روي بليط مياد کميش رو دفتر هواپيمايي برج ميگيره، اينارو گفتم که مثل من گرفتار نشيد

سوال:ويزاي فرانسه رو براي بار دوم به صورت مولتي گرفتم. آيا ميتوانم به کشور فرانسه سفر نکنم و به کشورهاي ديگر بروم. البته بليطم ايرفرانسه و بايد وارد فرودگاه پاريس بشوم. اگر در پاريس نمانم سري بعد که بخواهم از پاريس اقدام کنم به نظرتون سخت گيري بيشتر نخواهد شد؟يا اينکه يک شب در پاريس بمانم و بعد از ۲۴ ساعت فرانسه رو به مقصد کشورهاي ديگر ترک کنم.براي بنده مهم است که اعتبارم در سفارت فرانسه را حفظ کنم.ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد

پاسخ:اگر ورود و خروجت از فرانسه باشه مشکلي نداره. فقط موقع ورود ممکنه ازت رزرو هتل براي مدت اقامتت در فرانسه بخواند که بايد جوابي براشون داشته باشي (احتمالش کمه چون دفعه دومت هست).

ا

1 دیدگاه در “راهنمای ویزای شینگن (سوالات متدوال ۱)

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.